autor:

Anonim

» » Aperitive

Cascaval sufle

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
cascaval, faina, sare, ulei, unt, oua

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma, se adauga sarea, galbenusurie si treptat faina. Prin aceasta compozitie se trec feliile de cascaval si se prajesc in ulei incins. In timpul prajirii se adauga o lingura de ulei fierbinte pe suprafata fiecarei felii de cascaval.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval sufle" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Cuburi marmorate cu rosii si urda

Cuburi marmorate cu rosii si urda

Intr-o cratita se caleste ceapa in uleiul de masline, doar cat sa se inmoaie. Se adauga si usturoiul

7 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu brinza
Enciladas cu branza si spanac in sos de rosii

Enciladas cu branza si spanac in sos de rosii

Inta-i pregatim sosul -punem intr-o craticioara ulei de masline o lingura si 1catel de usturoi zdrobit

4 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
BILUTE DE BRANZA IN INVELIS DE CONDIMENTE