autor:

Anonim

» » Aperitive

Cascaval sufle

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
cascaval, faina, sare, ulei, unt, oua

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma, se adauga sarea, galbenusurie si treptat faina. Prin aceasta compozitie se trec feliile de cascaval si se prajesc in ulei incins. In timpul prajirii se adauga o lingura de ulei fierbinte pe suprafata fiecarei felii de cascaval.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval sufle" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Puricei muntenesti

Puricei muntenesti

Varianta 1 Se pregateste o mamaliga vartoasa din malai, de cu seara. A doua zi, carnatii taiati

6 voturi    8 comentarii
40 min
Aperitive cu brinza
Chec aperitiv

Chec aperitiv

Cascavalul se amesteca cu faina praful de copt si sunca. Galbenusurilele amestecate cu smantana,se

10 voturi    11 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Ardei rosii, umpluti cu pasta de branza