Se taie cascavalul in 8 felii rotunde si cat de subtiri putem,din restul ingredientelor se prepara o pasta:untul sau margarina se freaca cu sare,vegeta si piper dupa gust,gogosarul,ceapa verde si patrunjelul se toaca marunt,dupa care se adauga in unt si se amesteca bine.se ung feliile de cascaval cu aceasta compozitie,se aseaza una peste alta,se da la frigider pentru circa 2 ore.Se taie in felii ca un tort.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii