Se calesc in ulei incins ceapa si carnatii ,6-7 min pana devin maronii. Se scot din vas si se pun de-o parte. In uleiul ramas pe prajesc bucatile de pui , timp de 10 min. Se adauga ciupercile si usturoiul si se mai calesc impreuna 5 min. Carnatii se taie in bucati de 2,5 cm si se adauga in caserola cu pui , impreuna cu ceapa. Se adauga faina, amestecand continuu, timp de 1 min, apoi supa de pasare, bulionul, vinul, cimbrul si se fierb pana ce da totul in clocot. Se adauga sunca , se acopera vasul si se lasa la foc mic pana cand scade sosul si se obtine consistenta dorita. La sfarsit se asezoneaza.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii