Se calesc in ulei incins ceapa si carnatii ,6-7 min pana devin maronii. Se scot din vas si se pun de-o parte. In uleiul ramas pe prajesc bucatile de pui , timp de 10 min. Se adauga ciupercile si usturoiul si se mai calesc impreuna 5 min. Carnatii se taie in bucati de 2,5 cm si se adauga in caserola cu pui , impreuna cu ceapa. Se adauga faina, amestecand continuu, timp de 1 min, apoi supa de pasare, bulionul, vinul, cimbrul si se fierb pana ce da totul in clocot. Se adauga sunca , se acopera vasul si se lasa la foc mic pana cand scade sosul si se obtine consistenta dorita. La sfarsit se asezoneaza.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii