Am amestecat ingredientele pentru aluat si apoi l-am turnat in tava si l-am dat la cuptor pentru 10-15min (tava mea este de 30/18)
Intre timp amesteca branza (50g) cu margarina, pateul cu margarina (50g) sau daca doriti puteti sa puneti in pasta de branza si masline tocate, in cea de pateu ardei (dupa perferintele fiecaruia).
Dupa ce am scos foaia din tava si s-a racit o taiem in doua si fiecare parte in jumatate(depinde de ce tava folositi ).Si incepem sa asamblam casuta dupa a cincea foaie am inceput sa tai din ele astfel incat sa pot forma acoperisul.Dupa ce am terminat am imbracat casuta cu ce mi-a mai ramas di crema de branza si apoi am pus salam pentru a pune 'tiglele', usa si ferestrele .Binenteles ce puneti intre foi si cu ce o imbracati pot fi si alte combinatii,la noi acestea sunt in top.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii