Se pune intr-un castron faina,ouale,zaharul,untul,zaharul vanilat,sare,coaja de lamaie sau portocala rasa,si praful de copt.Se amesteca bine toate aceste ingrediente apoi se adauga bilutele de ciocolata, asezam alutul pe o suprafata infainata.Mai framantam cateva minute pana devine un aluat compact si consistent.Lasam cateva minute aluatul,apoi formam un cordon de cca 2cm de alua tpe care-l taiem in bucatele de marimea unei nuci.Se da apoi o forma rotunda .Se pune ulei la incalzit dar sa nu fie prea incins sa nu se arda .Se prajesc pe rand la foc mic pana se auresc frumos si se ridica la suprafata.Se pudreaza cu zahar cand se racesc.Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii