Prepararea castanelor este foarte simpla.Avem nevoie de castane de aceeasi dimensiune si un cutit cu varf si bine ascutit.Castanele trebuie sa fie intregi si fara pete,sau gauri.Se taie cu acest cutit castana pe lungime,de vreo 3-4 cm,pana se ajunge putin la pulpa.Intre timp incalzim cuptorul.Asezam castanele pe o tava si le dam la cuptor cca 20-30 minute,in functie de dimensiune.Daca sunt mici ajung 20 minute la o potenta medie,daca sunt mai mari cam 30 minute .Sunt gata cand incep sa se desfaca singure.Se servesc fierbinti.Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii