Castane la cuptor

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Castane la cuptor

Ingrediente

  • 500 gr castane

Mod de preparare

Prepararea castanelor este foarte simpla.Avem nevoie de castane de aceeasi dimensiune si un cutit cu varf si bine ascutit.Castanele trebuie sa fie intregi si fara pete,sau gauri.Se taie cu acest cutit castana pe lungime,de vreo 3-4 cm,pana se ajunge putin la pulpa.Intre timp incalzim cuptorul.Asezam castanele pe o tava si le dam la cuptor cca 20-30 minute,in functie de dimensiune.Daca sunt mici ajung 20 minute la o potenta medie,daca sunt mai mari cam 30 minute .Sunt gata cand incep sa se desfaca singure.Se servesc fierbinti.Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise