autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Aperitive

Castraveti cu branza si somon afumat

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iunie 2008

Ingrediente
-castraveti, -felii de somon afumat, -scobitori, -branza dulce, -bransa sarata, -marar

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

-se face o pasta de branza cum vreti voi, in care punem marar tocat

-se taie castravetele felii si se pune cu spritul rondele de branza.

-se infinge fara mila o scobitoare in fiecare
Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti cu branza si somon afumat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Clatite integrale cu branza si oua ochiuri

Clatite integrale cu branza si oua ochiuri

Se amesteca cele doua tipuri de faina cu oul, sarea, uleiul si piper, apoi se adauga treptat apa.

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Chiftelute cu cartofi si dovlecel

Chiftelute cu cartofi si dovlecel

Dovlecelul si cartofii se curata,se spala si se da prin razatoarea mare.Se lasa jumatate de ora,pana

14 voturi    10 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Straightener 24mm

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • -castraveti
  • -felii de somon afumat
  • -scobitori
  • -branza dulce
  • -bransa sarata
  • -marar

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Budinca de dovlecei cu branza si hering