Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 13 august 2008
Ingrediente
piept de porc, ulei, pasta de tomate, ceapa, faina, boia de ardei dulce, castraveti murati, marat verde, rosii, piper, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Carnea se inabusa in 50 ml de ulei si 100 ml de apa .Separat , in 50 g de unt topit se adauga faina dizolvata in 100 ml de lapte rece, restul de lapte si se fierbe sosul pana se ingroasa, dupa care se adauga cartofii , sare si se amesteca bine. Intr-o tava unsa cu 50 g de unt se asa alternativ un strat din compozitia obtinuta , apoi un strat de felii de ou. Deasupra se toarna smantana, cascavalul ras si se introduce tava la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "castraveti cu carne de porc" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Se curata ceapa, se toaca si se pune putin la prajit in 5 linguri de ulei. Se pune apoi la prajit
28 voturi
9 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate