autor:

Anonim

» » Aperitive

castraveti cu carne de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
piept de porc, ulei, pasta de tomate, ceapa, faina, boia de ardei dulce, castraveti murati, marat verde, rosii, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se inabusa in 50 ml de ulei si 100 ml de apa .Separat , in 50 g de unt topit se adauga faina dizolvata in 100 ml de lapte rece, restul de lapte si se fierbe sosul pana se ingroasa, dupa care se adauga cartofii , sare si se amesteca bine. Intr-o tava unsa cu 50 g de unt se asa alternativ un strat din compozitia obtinuta , apoi un strat de felii de ou. Deasupra se toarna smantana, cascavalul ras si se introduce tava la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "castraveti cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Mancare de castraveti murati cu carne de porc

Mancare de castraveti murati cu carne de porc

Se curata ceapa, se toaca si se pune putin la prajit in 5 linguri de ulei. Se pune apoi la prajit

24 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Conopida, broccoli, ciuperci si branza la cuptor

Conopida, broccoli, ciuperci si branza la cuptor

Am taiat ciupercile felii, le-am calit cu usturoiul si ceapa verde tocata marunt in putin ulei de

55 voturi    17 comentarii
1h 10 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • piept de porc
  • ulei
  • pasta de tomate
  • ceapa
  • faina
  • boia de ardei dulce
  • castraveti murati
  • marat verde
  • rosii
  • piper
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Souffle de broccoli cu piept de pui