Carnea se inabusa in 50 ml de ulei si 100 ml de apa .Separat , in 50 g de unt topit se adauga faina dizolvata in 100 ml de lapte rece, restul de lapte si se fierbe sosul pana se ingroasa, dupa care se adauga cartofii , sare si se amesteca bine. Intr-o tava unsa cu 50 g de unt se asa alternativ un strat din compozitia obtinuta , apoi un strat de felii de ou. Deasupra se toarna smantana, cascavalul ras si se introduce tava la cuptor.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii