autor:

Anonim

» » Aperitive

castraveti cu carne de vita

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
carne de vita, ulei, castraveti, murati, ceapa, faina,saree, pasta de tomate, boia de ardei dulce, rosii, cimbru, marar verde.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se sareaza si se inabusa in ulei si 100 ml de apa , cca 30 min si se scot in alt vas. In jiul format se inabusa ceapa , se adauga faina dizolvata in 50 ml de apa rece, pasta de tomate, boia, sare, apa fiarta necesara fierberii ( 1,5 l) si se fierbe totul cca 30 min. Sosul format se strecoara peste carne si se continua fierberea cca 90 min. Se introduc castravetii, se mai fierb cca 15 min, se condimneteaza cu cimbru, se adauga rosiile si se introduce la cuptor 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "castraveti cu carne de vita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Sandwich(tramezzini)

Sandwich(tramezzini)

Se taie coaja feliilor de paine(daca este necesar).Se unge cu unt fiecare felie si se adauga deasupra

3 voturi    3 comentarii
20 min
Aperitive cu carne
Lipie umpluta

Lipie umpluta

Iata ce iese cand ai doar cateva ingrediente la indemana si termometrul te tine departe de bucatarie.

13 voturi    6 comentarii
20 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • carne de vita
  • ulei
  • castraveti
  • murati
  • ceapa
  • faina,saree
  • pasta de tomate
  • boia de ardei dulce
  • rosii
  • cimbru
  • marar verde.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Arici umpluti cu carnati