1. Pune branza din iaurt impreuna cu samntana intr-un bol si mixeaza-le cu ajutorul unui mixer vertical.
2. Spala, usuca si taie mararul marunt. Procedeaza la fel si frunzele de ceapa.
3. Pune verdeturile peste branzica, asezoneaza cu sare si amesteca cu o lingura.
4. Spala, usuca si taie castravetii felii de 0.5 cm.
5. Pune crema de branza intr-un pos cu dui stea deschisa si orneaza fiecare felie de castravete.
S-aveti pofta!
Nota: branza din iaurt se obtine punand iaurtul la scurs intr-o sedila deasa pentru 24-36 ore.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii