autor:

Alina

» » Aperitive

Castraveti cu crema de branza

Autor: Alina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 iunie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 iunie 2014

Ingrediente
850 g branza din iaurt, 170 g smantana fina (20% grasime - Pilos am folsit eu), 1/2 legatura marar, frunzele de la 4 cepe verzi, putina sare, 3 castraveti mari

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

9 voturi

Mod de preparare

1. Pune branza din iaurt impreuna cu samntana intr-un bol si mixeaza-le cu ajutorul unui mixer vertical.
2. Spala, usuca si taie mararul marunt. Procedeaza la fel si frunzele de ceapa.
3. Pune verdeturile peste branzica, asezoneaza cu sare si amesteca cu o lingura.
4. Spala, usuca si taie castravetii felii de 0.5 cm.
5. Pune crema de branza intr-un pos cu dui stea deschisa si orneaza fiecare felie de castravete.
S-aveti pofta!

Nota: branza din iaurt se obtine punand iaurtul la scurs intr-o sedila deasa pentru 24-36 ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Bruschette la cuptor

Bruschette la cuptor

Taiem painea alba in felii mai groase , o asezam in tava de inox apoi punem feliile de salam , rosiile

2 voturi    5 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza
Tarta  Bucuria Culorilor

Tarta Bucuria Culorilor

Se unge cu putin ulei tava de la cuptorul aragazului, se aseaza prima foaie de placinta se unge cu

3 voturi    6 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Geta Georgette , 17 februarie 2015

    ramane lapte acru, nu iaurt.

  • Fara foto

    Geta Georgette , 17 februarie 2015

    'branza din iaurt' = branza proaspata, preparata din lapte acru (asa se numeste laptele pus la prins si smantanit). Aceasta era adevarata branza proaspta preparata la tara. Iaurtul, la tara inseamna altceva. Se prepara cu 1/2 lapte fiert 1/2 nefiert, putin iaurt din alta transa...........

  • Fara foto

    Tatar Stefania Dora , 12 februarie 2015

    Aceasta branza din iaurt se face la tara. Laptele se pune la prins, se ia smantana de deasupra si iaurtul care ramane se da un clocot si apoi se pune la scurs. Branza din iaurt, naturala :-)

    • Fara foto

      Ciubotica Cucului , 20 decembrie 2014

      Cum e branza din iaurt?

    • Fara foto

      Adriana Aldea , 12 iunie 2014

      Trebuie sa fie grozava, mai ales ca eu nu am stiut pana acum de aceasta "branza din iaurt"! Musai trebuie incercata! Multumesc! :-)

    • Fara foto

      Siv Gaby , 11 iunie 2014

      Acelasi rezultat se obtine din branza de vaci, telemea foarte moale si smantana, plus un pic ulei de masline, busuioc sau oregano proaspat pentru o aroma deosebita.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 850 g branza din iaurt
  • 170 g smantana fina (20% grasime - Pilos am folsit eu)
  • 1/2 legatura marar
  • frunzele de la 4 cepe verzi
  • putina sare
  • 3 castraveti mari

Raporteaza reteta

Retete
de Alina
Mancare de Vinete

Mancare de Vinete

Se curata vinetele partial de coaja si se spala, se pun apoi in apa cu sare pentru 20 minute. Se

2 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paine cu mei si seminte

Paine cu mei si seminte

1. Preparam maiaua astfel: dizolvam drojdia in apa calduta si amestecam cu lingurita de zahar si

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu visine, cacao si ciocolata

Prajitura cu visine, cacao si ciocolata

1. Preincalzim cuptorul la 190 grade Celsius. 2. Separam albusurile de galbenusuri. 3. Batem albusurile

1 vot    0 comentarii
45 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Aperitive reci Aperitive reci

Chiftelute: Se amesteca carnea tocata cu ouale, painea inmuiata si stoarsa bine, ceapa data pe razatoare, restul condimentelor si usturoiul

52 voturi    32 comentarii
1h
Aperitive
Langos Langos

Incalzim putin laptele si dizolvam drojdia. Adaugam sarea, oul batut putin cu furculita si faina. Framantam bine pana obtinem un

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Crochete din branza