autor:

Fara foto

» » Aperitive

Castraveti in otet pentru iarna

Autor: valentina ganea (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 septembrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ganea (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 septembrie 2007

Ingrediente
castraveti, usturoi, hrean, otet, piper boabe, mustar boabe, bete de marar, sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

52 voturi

Mod de preparare

Se fierbe apa cu sare si otet (la 1 l de apa 1 lingura de sare neiodata si o cescuta de otet din vin); separat se spala castravetii si se aseaza in borcane cu boabe de piper, boabe de marar, catei de usturoi, hrean (taiat betisoare) si bete de marar; se adauga apa care a fiert cu otet si sare in borcane; se leaga borcanele cu 2 randuri de celofan sau cu capace (pe filet). Se acopera cu o patura, iar a doua zi se pun la camara.
Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti in otet pentru iarna" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Clatite umplute cu ciuperci si cu sunca

Clatite umplute cu ciuperci si cu sunca

Se coc clatitele(in care se poate pune condiment de gratar pentru gust)..Apoi se caleste ceapa,adaugandu-se

14 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive
Vinete prajite

Vinete prajite

Se taie vanata de capete si se feliaza .Se presarea sare peste aceste felii si se lasa las curs pt

7 voturi    9 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

52 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Ciuperci umplute la cuptor