Se fierbe apa cu sare si otet (la 1 l de apa 1 lingura de sare neiodata si o cescuta de otet din vin); separat se spala castravetii si se aseaza in borcane cu boabe de piper, boabe de marar, catei de usturoi, hrean (taiat betisoare) si bete de marar; se adauga apa care a fiert cu otet si sare in borcane; se leaga borcanele cu 2 randuri de celofan sau cu capace (pe filet). Se acopera cu o patura, iar a doua zi se pun la camara.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii