autor:

Fara foto

» » Aperitive

Castraveti in otet pentru iarna

Autor: valentina ganea (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 septembrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ganea (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 septembrie 2007

Ingrediente
castraveti, usturoi, hrean, otet, piper boabe, mustar boabe, bete de marar, sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

52 voturi

Mod de preparare

Se fierbe apa cu sare si otet (la 1 l de apa 1 lingura de sare neiodata si o cescuta de otet din vin); separat se spala castravetii si se aseaza in borcane cu boabe de piper, boabe de marar, catei de usturoi, hrean (taiat betisoare) si bete de marar; se adauga apa care a fiert cu otet si sare in borcane; se leaga borcanele cu 2 randuri de celofan sau cu capace (pe filet). Se acopera cu o patura, iar a doua zi se pun la camara.
Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti in otet pentru iarna" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Rulada cu telemea si cascavea

Rulada cu telemea si cascavea

Se incalzeste usor 100 ml lapte, se adauga zaharul, 2 lg faina si drojdia zdrobita. Se amesteca bine

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Rosii cherry cu mac si caramel de otet balsamic

Rosii cherry cu mac si caramel de otet balsamic

1. Spalati si stergeti rosiile cu grija, astfel incat pedunculul (codita) sa ramana la locul ei. 2.

0 voturi    1 comentariu
20 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

52 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Chec aperitiv