autor:

Catalina

» » , Aperitive, Mancaruri cu peste

Castraveti umpluti cu ton

Autor: Catalina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Catalina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iunie 2010

Ingrediente
1 castravete lung (sau 2 mai mici), 200 g ton in ulei, un catel de usturoi, patrunjel, putina maioneza

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

10 voturi

Mod de preparare

Se piseaza usturoiul, se taie marunt patrunjelul si se amesteca amandoua. Intr-o farfurie se pune tonul, se marunteste se adauga maioneza si amestecul de usturoi cu patrunjel si se amesteca totul foarte bine. Se taie castravetele in cilindri mai mici sau mai mari, dupa preferinta, se goleste de seminte dupa care se aseaza vertical pe o farfurie. Se umplu cu crema preparata. Se decoreaza farfuria cu cu frunze de patrunjel si rosii taiate in jumatate cu putina maioneza pe ele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti umpluti cu ton" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 24 iunie 2010

    Am incercat aceasta reteta cu castraveti cu ton si mie personal nu mi-a placut.Acum depinde de gustul fiecaruia,ce pot sa zic......

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

    Felicitari pentru idee !

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

    Interesanta ideea.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 20 iunie 2010

      Simplu,delicios si frumos decorat.Felicitari.

    • mira , 19 iunie 2010

      O prezentare deosebita!

    • flory avram

      flory avram (Chef de cuisine) , 18 iunie 2010

      Arata foarte bine!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 iunie 2010

      O bunatate...

    • Adriana B

      Adriana B (Chef de cuisine) , 18 iunie 2010

      Simplu si sanatos!

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 18 iunie 2010

      Gustos...si arata tare bine!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

10 voturi

Ingrediente

  • 1 castravete lung (sau 2 mai mici)
  • 200 g ton in ulei
  • un catel de usturoi
  • patrunjel
  • putina maioneza

Raporteaza reteta

Retete
de Catalina
Crema de sparanghel

Crema de sparanghel

Curatati sparanghelul si taiati-l bucati. Tocati marunt ceapa si prajiti-o putin in unt. Adaugati

2 voturi    5 comentarii
30 min
Supe de legume
Prajitura cu fructe

Prajitura cu fructe

Se mixează bine ouăle cu zaharul și zaharul vanilat , pana acesta se topește. Va rezulta o crema

26 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura in doua culori

Prajitura in doua culori

Ouăle se mixează cu zaharul pana devine o crema spumoasa, se adaugă laptele câte puțin, uleiul

8 voturi    9 comentarii
1h
Prajituri

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Am incercat aceasta reteta cu castraveti cu ton si mie personal nu mi-a placut.Acum depinde de gustul fiecaruia,ce pot sa zic......

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Saramura de lin