autor:

Catalina

» » , Aperitive, Mancaruri cu peste

Castraveti umpluti cu ton

Autor: Catalina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Catalina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iunie 2010

Ingrediente
1 castravete lung (sau 2 mai mici), 200 g ton in ulei, un catel de usturoi, patrunjel, putina maioneza

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

9 voturi

Mod de preparare

Se piseaza usturoiul, se taie marunt patrunjelul si se amesteca amandoua. Intr-o farfurie se pune tonul, se marunteste se adauga maioneza si amestecul de usturoi cu patrunjel si se amesteca totul foarte bine. Se taie castravetele in cilindri mai mici sau mai mari, dupa preferinta, se goleste de seminte dupa care se aseaza vertical pe o farfurie. Se umplu cu crema preparata. Se decoreaza farfuria cu cu frunze de patrunjel si rosii taiate in jumatate cu putina maioneza pe ele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti umpluti cu ton" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Dorada cu legume

Dorada cu legume

Se taie cartofii rondele nu foarte groase, morcovii rondele mai subtirele, iar ceapa solzisori. Patrunjelul

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Saute de scoici negre

Saute de scoici negre

Scoicile proaspete trebuiesc curatate foarte bine la exterior si taiate barbile care atirna. Pentru

7 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 24 iunie 2010

    Am incercat aceasta reteta cu castraveti cu ton si mie personal nu mi-a placut.Acum depinde de gustul fiecaruia,ce pot sa zic......

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

    Felicitari pentru idee !

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

    Interesanta ideea.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 20 iunie 2010

      Simplu,delicios si frumos decorat.Felicitari.

    • Fara foto

      mira , 19 iunie 2010

      O prezentare deosebita!

    • flory avram

      flory avram (Chef de cuisine) , 18 iunie 2010

      Arata foarte bine!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 iunie 2010

      O bunatate...

    • Adriana B

      Adriana B (Chef de cuisine) , 18 iunie 2010

      Simplu si sanatos!

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 18 iunie 2010

      Gustos...si arata tare bine!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

9 voturi

Ingrediente

  • 1 castravete lung (sau 2 mai mici)
  • 200 g ton in ulei
  • un catel de usturoi
  • patrunjel
  • putina maioneza

Raporteaza reteta

Retete
de Catalina
Crema de sparanghel

Crema de sparanghel

Curatati sparanghelul si taiati-l bucati. Tocati marunt ceapa si prajiti-o putin in unt. Adaugati

2 voturi    5 comentarii
30 min
Supe de legume
Prajitura cu fructe

Prajitura cu fructe

Se mixează bine ouăle cu zaharul și zaharul vanilat , pana acesta se topește. Va rezulta o crema

24 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura in doua culori

Prajitura in doua culori

Ouăle se mixează cu zaharul pana devine o crema spumoasa, se adaugă laptele câte puțin, uleiul

8 voturi    9 comentarii
1h
Prajituri

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Am incercat aceasta reteta cu castraveti cu ton si mie personal nu mi-a placut.Acum depinde de gustul fiecaruia,ce pot sa zic......

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Pește rasol