autor:

Catalina

» » , Aperitive, Mancaruri cu peste

Castraveti umpluti cu ton

Autor: Catalina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Catalina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iunie 2010

Ingrediente
1 castravete lung (sau 2 mai mici), 200 g ton in ulei, un catel de usturoi, patrunjel, putina maioneza

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

10 voturi

Mod de preparare

Se piseaza usturoiul, se taie marunt patrunjelul si se amesteca amandoua. Intr-o farfurie se pune tonul, se marunteste se adauga maioneza si amestecul de usturoi cu patrunjel si se amesteca totul foarte bine. Se taie castravetele in cilindri mai mici sau mai mari, dupa preferinta, se goleste de seminte dupa care se aseaza vertical pe o farfurie. Se umplu cu crema preparata. Se decoreaza farfuria cu cu frunze de patrunjel si rosii taiate in jumatate cu putina maioneza pe ele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti umpluti cu ton" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Fish finger (file de peste pane)

Fish finger (file de peste pane)

Fileul de peste se curata bine, se taie bucati de cca 2/10 cm. Se stropeste cu zeama de lamaie (dupa

4 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Creveti pane cu mazare pe pat de mamaliguta

Creveti pane cu mazare pe pat de mamaliguta

Luam farfuria, rasturnam mamaliguta din forma, punem peste ea cate 2 linguri de mazare, asezam 4

7 voturi    5 comentarii
3 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 24 iunie 2010

    Am incercat aceasta reteta cu castraveti cu ton si mie personal nu mi-a placut.Acum depinde de gustul fiecaruia,ce pot sa zic......

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

    Felicitari pentru idee !

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

    Interesanta ideea.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 20 iunie 2010

      Simplu,delicios si frumos decorat.Felicitari.

    • Fara foto

      mira , 19 iunie 2010

      O prezentare deosebita!

    • flory avram

      flory avram (Chef de cuisine) , 18 iunie 2010

      Arata foarte bine!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 iunie 2010

      O bunatate...

    • Adriana B

      Adriana B (Chef de cuisine) , 18 iunie 2010

      Simplu si sanatos!

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 18 iunie 2010

      Gustos...si arata tare bine!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

10 voturi

Ingrediente

  • 1 castravete lung (sau 2 mai mici)
  • 200 g ton in ulei
  • un catel de usturoi
  • patrunjel
  • putina maioneza

Raporteaza reteta

Retete
de Catalina
Crema de sparanghel

Crema de sparanghel

Curatati sparanghelul si taiati-l bucati. Tocati marunt ceapa si prajiti-o putin in unt. Adaugati

2 voturi    5 comentarii
30 min
Supe de legume
Prajitura cu fructe

Prajitura cu fructe

Se mixează bine ouăle cu zaharul și zaharul vanilat , pana acesta se topește. Va rezulta o crema

25 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura in doua culori

Prajitura in doua culori

Ouăle se mixează cu zaharul pana devine o crema spumoasa, se adaugă laptele câte puțin, uleiul

8 voturi    9 comentarii
1h
Prajituri

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Am incercat aceasta reteta cu castraveti cu ton si mie personal nu mi-a placut.Acum depinde de gustul fiecaruia,ce pot sa zic......

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos

Întâi de toate pregatim carnea de scoici pentru frigarui. Luam scoicile (eu am avut de balta, de Jijia mai exact, de unde

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Pastrav cu rosii si grapefruit la gratar