Se piseaza usturoiul, se taie marunt patrunjelul si se amesteca amandoua. Intr-o farfurie se pune tonul, se marunteste se adauga maioneza si amestecul de usturoi cu patrunjel si se amesteca totul foarte bine. Se taie castravetele in cilindri mai mici sau mai mari, dupa preferinta, se goleste de seminte dupa care se aseaza vertical pe o farfurie. Se umplu cu crema preparata. Se decoreaza farfuria cu cu frunze de patrunjel si rosii taiate in jumatate cu putina maioneza pe ele.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii