autor:

Fara foto

» » Aperitive

Ceapa cu usturoi

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente: 2 cepe mijlocii, , 1 lingura margarina, , 2-3 linguri ulei, , 1-2 catei de usturoi, , cateva codite de ceapa verde.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata cepele si se taie in opt. Se pun pe foc, intr-o tigaie, margarina si uleiul si dupa ce s-au incins, se adauga ceapa si usturoiul curatat si presat. Se dunstuiesc 5-6 minute, pana ce se inmoaie, se presara deasupra coditele de ceapa verde taiate rondele si se servesc fierbinti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceapa cu usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Tocanita de ciuperci cu ceapa verde si usturoi verde

Tocanita de ciuperci cu ceapa verde si usturoi verde

Mod de preparare: Tocam ceapa verde,usturoiul verde,ghimbirul ras(pe razatoare,sau in presa de usturoi)am

23 voturi    14 comentarii
1h 10 min
Retete de post
Friptura de miel cu ceapa si usturoi verde

Friptura de miel cu ceapa si usturoi verde

Pulpa de miel se taie in bucati potrivite tinand cont ca dupa coacere scade aproape la jumtate. Ceapa

21 voturi    7 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 15 %
289.99 lei
246.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente: 2 cepe mijlocii
  • 1 lingura margarina
  • 2-3 linguri ulei
  • 1-2 catei de usturoi
  • cateva codite de ceapa verde.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Humus reţetă Humus reţetă

Se alege nautul si se lasa la inmuiat in apa calda 24 de ore.Se scurege de apa si se cojesc boabele prin frecare in palme. (.Eu am observat

6 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Bruschete