autor:

Fara foto

» » Aperitive

Ceapa cu usturoi

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente: 2 cepe mijlocii, , 1 lingura margarina, , 2-3 linguri ulei, , 1-2 catei de usturoi, , cateva codite de ceapa verde.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata cepele si se taie in opt. Se pun pe foc, intr-o tigaie, margarina si uleiul si dupa ce s-au incins, se adauga ceapa si usturoiul curatat si presat. Se dunstuiesc 5-6 minute, pana ce se inmoaie, se presara deasupra coditele de ceapa verde taiate rondele si se servesc fierbinti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceapa cu usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Snitele cu ceapa si usturoi

Snitele cu ceapa si usturoi

Snitelele se sareaza si se bat, apoi se dau prin faina. Ceapa se curata, se taie pestisori si se

14 voturi    11 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Fasole batuta cu ceapa si usturoi

Fasole batuta cu ceapa si usturoi

palam fasolea si o punem in apa rece, de seara pana dimineata. Cand s-a facut dimineata, ne apucam

113 voturi    28 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente: 2 cepe mijlocii
  • 1 lingura margarina
  • 2-3 linguri ulei
  • 1-2 catei de usturoi
  • cateva codite de ceapa verde.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Tarta aperitiv cu ciuperci