Ceapa cu usturoi

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente: 2 cepe mijlocii,
  • 1 lingura margarina,
  • 2-3 linguri ulei,
  • 1-2 catei de usturoi,
  • cateva codite de ceapa verde.

Mod de preparare

Se curata cepele si se taie in opt. Se pun pe foc, intr-o tigaie, margarina si uleiul si dupa ce s-au incins, se adauga ceapa si usturoiul curatat si presat. Se dunstuiesc 5-6 minute, pana ce se inmoaie, se presara deasupra coditele de ceapa verde taiate rondele si se servesc fierbinti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...

Varza a la Cluj
Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor