autor:

Fara foto

» » Aperitive

Ceapa prajita

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente: 12 cepe mici de arpagic, , 30 g margarina, , 1-2 linguri ulei, , 1/4 lingurita boia dulce, , 1/2 lingurita zahar (eventual brun).

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata cepele de coaja. Intr-o tigaie se pun la incins margarina, uleiul si boiaua, se adauga cepele intregi si se prajesc circa 5 minute la foc potrivit, intorcandu-le usor. Se incorporeaza zaharul, se amesteca si se servesc fierbinti
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceapa prajita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Pulpa de porc la vasul de yena cu piure cu ceapa prajita

Pulpa de porc la vasul de yena cu piure cu ceapa prajita

Se spala carnea si se sterge cu o laveta. Se curata usturoi mai mult. Se fac gauri cu cutitul in

2 voturi    0 comentarii
2h
Fripturi
Salata de vinete prajite(specific arabesc)

Salata de vinete prajite(specific arabesc)

Vinetele se spala,se curata,se taie felii(de cca 1,5 cm grosime);feliile se presara cu sare si se

7 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente: 12 cepe mici de arpagic
  • 30 g margarina
  • 1-2 linguri ulei
  • 1/4 lingurita boia dulce
  • 1/2 lingurita zahar (eventual brun).

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Placinta aperitiv