autor:

Fara foto

» » Aperitive

Ceapa prajita

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente: 12 cepe mici de arpagic, , 30 g margarina, , 1-2 linguri ulei, , 1/4 lingurita boia dulce, , 1/2 lingurita zahar (eventual brun).

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata cepele de coaja. Intr-o tigaie se pun la incins margarina, uleiul si boiaua, se adauga cepele intregi si se prajesc circa 5 minute la foc potrivit, intorcandu-le usor. Se incorporeaza zaharul, se amesteca si se servesc fierbinti
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceapa prajita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Pulpa de porc la vasul de yena cu piure cu ceapa prajita

Pulpa de porc la vasul de yena cu piure cu ceapa prajita

Se spala carnea si se sterge cu o laveta. Se curata usturoi mai mult. Se fac gauri cu cutitul in

2 voturi    0 comentarii
2h
Fripturi
Barcute cu ciuperci

Barcute cu ciuperci

Ciupercile spalate si curatate de pielite se fierb in apa cu sare,dupa care se lasa la scurs. Usturoiul

7 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente: 12 cepe mici de arpagic
  • 30 g margarina
  • 1-2 linguri ulei
  • 1/4 lingurita boia dulce
  • 1/2 lingurita zahar (eventual brun).

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Drob de ciuperci,vinete si dovlecei