CEAPA UMPLUTA CU CIUPERCI

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 cepe rosii
  • 8-10 ciuperci
  • unt aproximativ 50 de grame
  • sare
  • piper
  • chimen
  • 2 linguri bulion

Mod de preparare

Se iau 4-5 cepe rosii, se taie pe jumatate, se indeparteaza o parte din mijlocul cepei in care se adauga umplutura compusa din ciuperci taiate marunt ce sunt calite in unt si se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si chiar chimen.Peste aceasta compozitie adaugam 2-3 linguri de bulion si mai lasam la foc mic aproximativ 3 minute.Cu aceasta compozitie umplem cepele, pe care le introducem la cuptor, acoperindu-le cu folie de aluminiu.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise