Champanione la cuptor

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g champanioane
  • 1 ceapa
  • ulei (sau unt)
  • sare
  • piper
  • rosii la cutie
  • marar
  • patrunjel
  • cascaval

Mod de preparare

Se curata palariile de la ciuperci. Picioarele se detaseaza. Ceapa tocata marunt se pune in cratita cu ulei (unt) incins si se lasa pana capata o culoare aurie. Se adauga picioarele de la ciuperci, tocate marunt, la foc mic. Cind s-a evaporat apa lasata de ciuperci se pun rosiile tocate marunt si se adauga sare, piper dupa gust. Dupa aproximativ 3-5 min se adauga mararul si patrunjelul tocat fin. Palariile se aseaza in tava (eu am pus pe hirtie de copt) si se pune compozitia. Deasupra se preseara cascaval. Se baga la cuptor (la cuptorul electric am pus 15 min la 150 grade si 15 la 200 grade dar la program de aer cald)si se lasa pana se coc si palariile. Eu le-am folosit garnitura la un pui la punga!.Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise