Champanione la cuptor

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g champanioane
  • 1 ceapa
  • ulei (sau unt)
  • sare
  • piper
  • rosii la cutie
  • marar
  • patrunjel
  • cascaval

Mod de preparare

Se curata palariile de la ciuperci. Picioarele se detaseaza. Ceapa tocata marunt se pune in cratita cu ulei (unt) incins si se lasa pana capata o culoare aurie. Se adauga picioarele de la ciuperci, tocate marunt, la foc mic. Cind s-a evaporat apa lasata de ciuperci se pun rosiile tocate marunt si se adauga sare, piper dupa gust. Dupa aproximativ 3-5 min se adauga mararul si patrunjelul tocat fin. Palariile se aseaza in tava (eu am pus pe hirtie de copt) si se pune compozitia. Deasupra se preseara cascaval. Se baga la cuptor (la cuptorul electric am pus 15 min la 150 grade si 15 la 200 grade dar la program de aer cald)si se lasa pana se coc si palariile. Eu le-am folosit garnitura la un pui la punga!.Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata
Saramura de crap

Saramura de crap

Saramura de crap
Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor