autor:

Anonim

» » Aperitive

chaud-froid

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
unt, faina, supa de pasare, frisca, gelatina

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Untul se topeste si se freaca cu faina dizolvata in 100 ml de supa de pasare. Se adauga restul de supa, frisca si sare si se fierbe totul cca 20 min la foc moderat. Se adauga apoi gelatina si se amesteca pana la omogenizarea acesteia, obtinandu-se un sos. Cand e gata, aceasta se strecoara.
Daca ti-a placut reteta noastra "chaud-froid" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Dovlecei pane cu sos tzatiki

Dovlecei pane cu sos tzatiki

Dovleceii se taie in felii de 1 cm grosime.Se dau cu putina sare. Oul, faina si laptele se amesteca

1 vot    3 comentarii
30 min
Aperitive
Ananas ...arici

Ananas ...arici

Casul se taie cubulete mai mari. In ananas se infig scobitori in care montati pe rand toate preparatele

3 voturi    3 comentarii
15 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Salata de fasole pastai