autor:

Anonim

» » Aperitive

chaud-froid

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
unt, faina, supa de pasare, frisca, gelatina

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Untul se topeste si se freaca cu faina dizolvata in 100 ml de supa de pasare. Se adauga restul de supa, frisca si sare si se fierbe totul cca 20 min la foc moderat. Se adauga apoi gelatina si se amesteca pana la omogenizarea acesteia, obtinandu-se un sos. Cand e gata, aceasta se strecoara.
Daca ti-a placut reteta noastra "chaud-froid" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Chiftele de vinete

Chiftele de vinete

Vinetele coapte, scurse de zeama le toci marunt impreuna cu painea inmuiata o clipa in apa rece si

14 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Clatite sarate cu dovlecel si porumb

Clatite sarate cu dovlecel si porumb

Intr-un bol se bat ouale impreuna cu uleiul de masline, piperul, sarea, busuiocul si oregano. Dupa

6 voturi    10 comentarii
1h 40 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Chec cu ciuperci