autor:

Anonim

» » Aperitive

chaud-froid

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
unt, faina, supa de pasare, frisca, gelatina

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Untul se topeste si se freaca cu faina dizolvata in 100 ml de supa de pasare. Se adauga restul de supa, frisca si sare si se fierbe totul cca 20 min la foc moderat. Se adauga apoi gelatina si se amesteca pana la omogenizarea acesteia, obtinandu-se un sos. Cand e gata, aceasta se strecoara.
Daca ti-a placut reteta noastra "chaud-froid" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ceapa umpluta Jamie Oliver

Ceapa umpluta Jamie Oliver

Se fierbe ceapa in multa apa vreo 15 min pana se patrunde un pic. Se scoate si se lasa sa se raceasca,

7 voturi    6 comentarii
1h
Aperitive
Tarta cu piept de pui si ciuperci

Tarta cu piept de pui si ciuperci

Preparare Amestecam cu mainile faina, sarea si untul rece taiat cubulete, adaugam galbenusul(albusul

17 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Tarta cu mazare