Galbenusurile se freaca bine u 1 pahar si jumatate de zahar,cu zeama si coaja de lamaie si uleiul adaugat treptat.Se incorporeaza usor faina si apa putin cate putin.La urma se adauga albusurile bature spuma tare cu 2 linguri de zahar si putina sare.Se mai adauga nuci,si stafide date prin faina.In doua tavi de chec unse si tapetate cu faina se toarna compozitiasi coace cam 40 de minute in cuptorul incins dinainte. Se pastreaza proaspat circa 2 saptamani.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii