Ingrediente
Ingrediente pt 1 buc (tava mai mare):, 4 oua, 100 ml apa calduta, 100 ml ulei, 250g zahar, 1/2 pliculet praf de copt, 1 lingura cacao, 250g faina, 2 plicuri zahar vanilat, coaja lamaie/portocala, zahar pudra
Dificultate: Medie | Timp: 1h
27 voturi
Mod de preparare
Albusurile se bat spuma cu cealalta cantitate de zahar, dupa care se amesteca cu galbenusurile. Se tapeteaza forma cu ulei si faina. Se toarna jumatate de cantitate in forma, iar in cealalta jumatate se adauga cacaoa. Se toarna apoi in tava, peste cealalta.
Se da la cuptor la foc mic/potrivit.
Cand este gata se pudreaza cu zahar vanilat.
Petria Cretu , 24 septembrie 2014
dar praful de copt unde este
Janina Serban , 06 mai 2014
VOI FACE AZI
Oana Letiția Stroe , 19 martie 2014
ffff bun
Foszto Iosif Es Eva , 18 martie 2014
ma pregatesc pentru preparare, arata super
Vasy Siladi , 18 martie 2014
bun eu l-am incercat
Maria Teohari , 18 martie 2014
ARATA BINE
Vornicu Gabriela , 14 martie 2014
foarte economic
constanta proca (Chef de cuisine) , 24 iunie 2010
Cred ca este o bunatate !
Sidy (Chef de cuisine) , 24 iunie 2010
Ce bun este ! Felicitari....