Se face totul cu mixerul.
Se pun ouale si zaharul si se amesteca pana se face ca o spuma,se adauga laptele,uleiul si zaharul vanilat,se amesteca in continuare.
Se adauga faina,treptat,praful de copt si coaja de portocala.
3/4 din compozitie se toarna intr-o tava de tort tapetata cu hartie de copt,in restul de aluat se puna cacaoa si se toarna in tava sa acopere cat de cat suprafata
Se da tava la cuptor la foc mediu timp de 45 minute,cuptorul sa fie preincalzit.
pentru 2 tavi de cozonac,sau o tava intinsa , de cuptor,se face din 4 oua ,proportia este de 1 ou la 4 linguri de ingrediente.
Pofta buna !
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii