1.Se separa ouale (albusul de galbenus), la albus se adauga sarea, se bat bine cu mixerul sau telul pana se intareste (pana nu mai curge compozitia), se adauga zaharul si se mixeaza bine pana se topeste de tot. 2. La galbenus adaugam cele 6 linguri de ulei, esenta, coaja de lamaie rasa si amestecam bine. Adaugam ultima compozitia peste prima, mixam bine, punem faina in ploaie si amestecam. Intr-un vas se iaau vreo cateva linguri din compozitie, se amesteca cu cacao. Tava (tava de cozonac) se tapeteaza cu hartie de copt si putina faina, se adauga compozitia, se pune si compozitia cu cacaoa pe lung si se amesteca foarte putin in forma de cerculete pentru model. Se baga la cuptorul preaincalzit la foc mic, cand se rumeneste se incearca cu scobitoarea la 45 min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii