Se separa ouale, se mixeaza albusul cu zaharul si zaharul vanilat. Apoi se mixeaza galbenusul. Se adauga galbenusurile treptat in castronul cu albusurile fara ca albusurile sa isi piarda bulele de aer. Se adauga apoi uleiul apoi faina amestecata cu praful de copt. Se pune compozitia intr-o tava cu hartie de copt. Se opreste putina compozitie in care adaugam cacao si punem peste compozitia din tava. Punem tava in cuptorul incins la 150 de grade. Dupa ce am introdus tava in cuptor nu deschidem cuptorul 20 de min. Dupa ce au trecut cele 20 de min. putem sa ne uitam la chec. Dupa ce s-a facut putem sa il mancam. Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii