Intr-un bol se cern faina si praful de copt.
Intr-un bol se cern faina si praful de copt.
Se mixeaza ouale cu zaharul, apoi se adauga alternativ uleiul si laptele si se amesteca.
Se adauga in bolul cu faina si se amesteca.
Se tapeteaza tava de copt cu ulei si faina. Se pune trei sferturi din compozitie.
Restul compozitiei se amesteca impreuna cu cacaua si se pune in tava.
Se da tava la cuptor si se coace checul cam 35-40 de minute sau pana cand iese scobitoarea curata.
Se lasa sa se raceasca si se feliaza.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii