autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Chec

Autor: Mirela-Nicoleta Radu (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mirela-Nicoleta Radu (Maestru bucatar)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
-2 oua, -10 linguri zahar, -7 linguri ulei, -1 cana faina, -1 plic praf de copt, -1 iaurt mic, -cacao, -sare, -esnta de portocale

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

-albusul se bate spuma cu zaharul si sarea
-galbenusul se amesteca cu uleiul si esenta de portocale
-iaurtul se amesteca cu praful de copt
-se incorporeaza se pune in tava si se baga la cuptor 20 minute
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chec din albusuri cu rahat si amestec de fructe confiate cu alune de padure

Chec din albusuri cu rahat si amestec de fructe confiate cu alune de padure

Batem albusurile spuma tare, impreuna cu zaharul. Cand spuma e bine legata, adaugam si faina, apoi

5 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Retete de Craciun
Chec cu Nutella si alune de padure

Chec cu Nutella si alune de padure

1. Se incalzeste cuptorul la 180ᵒC.Se unge cu unt si se tapeteaza cu foaie de copt o tava rotunda

13 voturi    15 comentarii
1h 10 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

    Cred ca este bun...

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • -2 oua
  • -10 linguri zahar
  • -7 linguri ulei
  • -1 cana faina
  • -1 plic praf de copt
  • -1 iaurt mic
  • -cacao
  • -sare
  • -esnta de portocale

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Cred ca este bun...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Pasca cu pandispan