autor:

iuliana tarnoveanu

» » Prajituri

Chec

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 iulie 2008

Ingrediente
5 oua, 300g zahar, 6 linguri apa, 5-6 linguri ulei, 200g faina, praf de copt, arome

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se face un sirop din zahar si apa care se fierbe. Se bat albusurile spuma, se adauga galbenusurile, siropul racit, ulei, faina si praful de copt. Se pune compozitia in 3 tavi unse si tapetate. Se coace la foc potrivit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Chec din albusuri cu rulouri de ciocolata

Chec din albusuri cu rulouri de ciocolata

Am batut albusurile spuma cu praful de sare, am adaugat zaharul si am mixat in continuare pana s-a

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Prajituri
Chec tunel cu fructe

Chec tunel cu fructe

Se lasa ouale la temperatura camerei,30 de minute.Intr-un castron se combina faina,o cana de zahar,praful

5 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 5 oua
  • 300g zahar
  • 6 linguri apa
  • 5-6 linguri ulei
  • 200g faina
  • praf de copt
  • arome

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

4 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Retete

din Prajituri

Biscuiti cofeinizati Biscuiti cofeinizati

Se amestecă untul cu zahărul, gălbenușul de ou până se omogenizează, apoi se adaugă amidonul, praful de copt și făină,

0 voturi    0 comentarii
1h 5 min
Dulciuri diverse
Prajitura Opera Prajitura Opera

Foi: ouăle se mixează întregi cu un praf de sare şi vanilia. Se adaugă ingredientele uscate ( migdalele măcinate foarte fin,

0 voturi    0 comentarii
3h
Dulciuri diverse
Macarons cu ciocolata - tehnica italieneasca