margarina se bate cu 100 g zahar farin pina se spumeaza. Se adauga treptat galbenusurile, coaja de lamiie, bicarbonatul dizolvat in otet, zaharul vanilat. Se bate in continuare pina la obtinerea unei creme. Separat, albusurile se bat spuma, se adauga cca 75 g zahar, continuindu-se baterea pina se dizolva cristalele de zahar, apoi se amesteca cu compozitia de galbenus, se adauga treptat rahatul, stafidele si faina, amestecind pina la o perfecta omogenizare. Compozitia obtinuta se toarna in forme de chec unse cu margarina (ulei), tapetate cu hirtie albasau cu faina, care se introduc in cuptor si se coc la o temperatura moderata. Dupa coacere, se lasa putin sa se raceasca, se scot din forme, se indeparteaza hirtia si se pudreaza cu zahar farin.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii