autor:

GABRIELA

» » Prajituri

Chec

Autor: GABRIELA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: GABRIELA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 martie 2009

Ingrediente
3-4 oua, 1 ½ cana zahar, ¾ cana ulei, ¾ cana lapte, 1 praf copt, esente. Coaja lamaie, 3 cani faina

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Galbenusurile se freaca cu zaharul, albusurile se bat spuma, se incorporeaza cele doua compozitii.
Se pune uleiul, laptele, faina, praful de copt stins.
Se tapeteaza formele cu ulei si faina.
Se opreste ¼ din compozitie, care se amesteca cu cacao.
Cuptorul sa fie incins la inceput, apoi sa se dea focul mic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Chec cu lamaie

Chec cu lamaie

Ouale,mixate bine cu zahar, zahar vanilat, unt, coaja rasa si zeama de lamaie apoi se adauga faina

5 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Chec cu mac

Chec cu mac

Se incinge cuptorul la 190°C.Se unge cu unt si se tapetaeaza cu faina o tava de chec. Intr-un bol

2 voturi    0 comentarii
1h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 3-4 oua
  • 1 ½ cana zahar
  • ¾ cana ulei
  • ¾ cana lapte
  • 1 praf copt
  • esente. Coaja lamaie
  • 3 cani faina

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Clafoutis cu cirese Clafoutis cu cirese

Pastram ingredientele la temperatura camerei.   Se amesteca faina cu sare, praf de copt, zahar, peste faina se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Amandine Amandine

Separa albusurile de galbenusuri. Bate albusurile spuma, adauga zaharul, apoi galbenusurile unul cate unul, iar la final faina cernuta

35 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura