autor:

GABRIELA

» » Prajituri

Chec

Autor: GABRIELA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: GABRIELA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 martie 2009

Ingrediente
3-4 oua, 1 ½ cana zahar, ¾ cana ulei, ¾ cana lapte, 1 praf copt, esente. Coaja lamaie, 3 cani faina

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Galbenusurile se freaca cu zaharul, albusurile se bat spuma, se incorporeaza cele doua compozitii.
Se pune uleiul, laptele, faina, praful de copt stins.
Se tapeteaza formele cu ulei si faina.
Se opreste ¼ din compozitie, care se amesteca cu cacao.
Cuptorul sa fie incins la inceput, apoi sa se dea focul mic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Chec cu banane

Chec cu banane

Se freaca untul cu zaharul, f. bine;se adauga oul intreg,putina esenta vanilie(putina, ca sa predomine

2 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Chec rapid si economic

Chec rapid si economic

Separam ouale, albusurile le batem bine cu un praf de sare, adaugam si galbenusurile unul cate unul,

8 voturi    0 comentarii
50 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 3-4 oua
  • 1 ½ cana zahar
  • ¾ cana ulei
  • ¾ cana lapte
  • 1 praf copt
  • esente. Coaja lamaie
  • 3 cani faina

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Tarta cu mere caramelizate si frisca Tarta cu mere caramelizate si frisca

O reteta pentru familie si prieteni in care bineinteles ca am pus ingredientul secret dragoste. Am inceput cu zaharul caramelizat.

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Briosele cu nuca Briosele cu nuca

Se separa albusul de galbenus si se bate spuma. Se adauga zaharul. Se amesteca galbenusurile cu ulei. Se incorporeaza galbenusul cu

0 voturi    0 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Faguri