1. Se bat ouale intregi cu 6 linguri de zahar si cu praful de copt pana devin spuma.
2. Se ameseca uleiul cu laptele si cu celelalte 6 linguri de zahar intr-un alt bol.
3. Uleiul, laptele si zaharul se toarna peste ouale batute spuma.
4. Dupa ce se amesteca toate ingredientele se pune faina cat cuprinde(aproximativ 6 linguri)
5. Se lasa 1/4 din compozitie care se amesteca cu cacao, dupa care se toarna in tava peste restul compozitiei.
6. Pentru un aspect mai frumos presarati zahar pudra peste checul scos din cuptor.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii