autor:

Fara foto

» » Aperitive

Chec aperitiv

Autor: florescu lacramioara (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: florescu lacramioara (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 martie 2009

Ingrediente
300g sunca presata, 300g cascaval, 3 linguri smantana, 3 linguri faina, 4 oua crude, 4 oua fierte, sare, piper si o leg. de patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se toaca marunt sunca presata, se pun ouale crude, smantana, cascavalul ras, patrunjelul tocat, faina, se pune intr-o forma de chec unsa, se pune jumatate de compozitie in forma si ouale fierte la mijloc (ca la drob) si se continua cu cealalta jumatate de compozitie se pune la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Chec aperitiv cu mix de legume

Chec aperitiv cu mix de legume

Punem intr-o oala mai mica apa la incalzit.Cand a inceput sa fiarba adaugam putina sare si putin

12 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Chec aperitiv

Chec aperitiv

Cascavalul se da pe razatoarea mica, salamul se taie cubulete eu am pus jumatate salam ,jumatate

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

    O bunatate!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 mai 2009

    Si se mananca pe rupte, ca e tare bun.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 300g sunca presata
  • 300g cascaval
  • 3 linguri smantana
  • 3 linguri faina
  • 4 oua crude
  • 4 oua fierte
  • sare
  • piper si o leg. de patrunjel

Raporteaza reteta

mirey (Chef de cuisine)

O bunatate!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Oua vopsite natural (dupa retetele bunicii)