autor:

Fara foto

» » Aperitive

Chec aperitiv

Autor: Balaita Iuliana (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 25 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Balaita Iuliana (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 25 martie 2009

Ingrediente
-300 grame cascaval ras(telemea,cas), -300 grame parizer, -3-4 linguri smantana, -3-4 linguri faina, -4 oua crude, -4 oua fierte tari, -sare, -piper, -patrunjel tocat

Dificultate: Redusa Timp: 2h

5 voturi

Mod de preparare

Se bat ouale crude cu telul, se adauga:cascavalul ras, parizerul taiat cuburi,faina,smantana,ouala,piperul si sarea si se amesteca bine. Tava de chec se unge si tapeteaza cu faina dupa care se toarna jumatate din compozitie. Se aseaza ouale tari,taiate in doua, pe lungimea tavii si se pune si restul de compozitie.Se coace in cuptorul incins 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Chec aperitiv cu mazare

Chec aperitiv cu mazare

Am folosit mazare din gradina noastra :), pe care am fiert-o, cateva clocote, in apa sarata. Am mixat

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Chec aperitiv

Chec aperitiv

Amestecam faina cu praful de copt.Mixam ouale pana devin spuma,adaugam laptele si faina si amestecam

87 voturi    13 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine):

    Aceasta reteta de chec aperitiv e foarte buna; eu am pus in compozitie si 50 g unt, iar ouale le separ (amestec galbenusurile cu untul, smantana, faina, cascavalul si carnea, apoi incorporez albusurile batute spuma); in loc de parizer se poate folosi si carne fiarta, sau sunca, sau salam. Iar la mijloc am pus doar 2 oua fierte. E foarte bun checul, se face usor. In compozitie se poate pune si un gogosar/ardei gras taiat cubulete.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

5 voturi

Ingrediente

  • -300 grame cascaval ras(telemea,cas)
  • -300 grame parizer
  • -3-4 linguri smantana
  • -3-4 linguri faina
  • -4 oua crude
  • -4 oua fierte tari
  • -sare
  • -piper
  • -patrunjel tocat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Placintele crocante