autor:

Fara foto

» » Aperitive

Chec aperitiv

Autor: Balaita Iuliana (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 25 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Balaita Iuliana (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 25 martie 2009

Ingrediente
-300 grame cascaval ras(telemea,cas), -300 grame parizer, -3-4 linguri smantana, -3-4 linguri faina, -4 oua crude, -4 oua fierte tari, -sare, -piper, -patrunjel tocat

Dificultate: Redusa Timp: 2h

5 voturi

Mod de preparare

Se bat ouale crude cu telul, se adauga:cascavalul ras, parizerul taiat cuburi,faina,smantana,ouala,piperul si sarea si se amesteca bine. Tava de chec se unge si tapeteaza cu faina dupa care se toarna jumatate din compozitie. Se aseaza ouale tari,taiate in doua, pe lungimea tavii si se pune si restul de compozitie.Se coace in cuptorul incins 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Chec aperitiv 1

Chec aperitiv 1

Se caleste ceapa se adauga ciupercile,sare piper si se lasa pe foc pana scade apa din ciuperci. Batem

11 voturi    3 comentarii
55 min
Aperitive cu oua
Chec aperitiv cu branza, sunca si masline

Chec aperitiv cu branza, sunca si masline

-Se curăță, se spală ceapa verde, ardeiul, pătrunjelul și se taie toate mărunt. -Se amestecă

6 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine):

    Aceasta reteta de chec aperitiv e foarte buna; eu am pus in compozitie si 50 g unt, iar ouale le separ (amestec galbenusurile cu untul, smantana, faina, cascavalul si carnea, apoi incorporez albusurile batute spuma); in loc de parizer se poate folosi si carne fiarta, sau sunca, sau salam. Iar la mijloc am pus doar 2 oua fierte. E foarte bun checul, se face usor. In compozitie se poate pune si un gogosar/ardei gras taiat cubulete.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

5 voturi

Ingrediente

  • -300 grame cascaval ras(telemea,cas)
  • -300 grame parizer
  • -3-4 linguri smantana
  • -3-4 linguri faina
  • -4 oua crude
  • -4 oua fierte tari
  • -sare
  • -piper
  • -patrunjel tocat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinte sarate cu branza Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel, se adauga o linguriță de zahăr și puțină apă caldă, cât să se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Foietaj cu sunca si branza topita Foietaj cu sunca si branza topita

Se dezgheata aluatul si se taie fasii subtiri cam cat degetul mic (vor iesi mai multe bucati) ori cat degetul mare ( mai putine). Se

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Spaghetti cu telemea