autor:

» » Aperitive

Chec aperitiv

Autor: Balaita Iuliana (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 25 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Balaita Iuliana (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 25 martie 2009

Ingrediente
-300 grame cascaval ras(telemea,cas), -300 grame parizer, -3-4 linguri smantana, -3-4 linguri faina, -4 oua crude, -4 oua fierte tari, -sare, -piper, -patrunjel tocat

Dificultate: Redusa Timp: 2h

5 voturi

Mod de preparare

Se bat ouale crude cu telul, se adauga:cascavalul ras, parizerul taiat cuburi,faina,smantana,ouala,piperul si sarea si se amesteca bine. Tava de chec se unge si tapeteaza cu faina dupa care se toarna jumatate din compozitie. Se aseaza ouale tari,taiate in doua, pe lungimea tavii si se pune si restul de compozitie.Se coace in cuptorul incins 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Chec aperitiv cu seminte de chimen

Chec aperitiv cu seminte de chimen

Se pun in vasul de la mixer albusurile cu jumatate de lingura de chimen si le mixam la viteza mare

24 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Chec aperitiv cu cascaval afumat si masline negre

Chec aperitiv cu cascaval afumat si masline negre

In general checurile sarate ne pot scoate din incurcatura de fiecare data, atunci cand suntem in

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine):

    Aceasta reteta de chec aperitiv e foarte buna; eu am pus in compozitie si 50 g unt, iar ouale le separ (amestec galbenusurile cu untul, smantana, faina, cascavalul si carnea, apoi incorporez albusurile batute spuma); in loc de parizer se poate folosi si carne fiarta, sau sunca, sau salam. Iar la mijloc am pus doar 2 oua fierte. E foarte bun checul, se face usor. In compozitie se poate pune si un gogosar/ardei gras taiat cubulete.

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

2h

5 voturi

Ingrediente

  • -300 grame cascaval ras(telemea,cas)
  • -300 grame parizer
  • -3-4 linguri smantana
  • -3-4 linguri faina
  • -4 oua crude
  • -4 oua fierte tari
  • -sare
  • -piper
  • -patrunjel tocat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Chiftele de dovlecei cu branza si marar