Cascavalul se amesteca cu faina praful de copt si sunca.
Galbenusurilele amestecate cu smantana,se incorporeaza cu celealte ingrediente, se condimenteaza. Albusuilele se bat spuma si se adauga la sfarsit. Se lasa cateva linguri de albus care se adauga peste chec cu 10 minute inainte sa fie gata, presarat cu mac sau susan.
Se coace in tava de chec unsa cu margarina, tapetata cu faina.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii