autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Chec aperitiv

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 aprilie 2009

Ingrediente
300 g cascaval dat pe razatoare, sau branza de vaci, 3 linguri faina, 300 g sunca presata, 4 linguri smantana, 1/2pachet praf de copt, 4 oua, sare, piper, mac sau susan

Dificultate: Medie Timp: 1h

9 voturi

Mod de preparare

Cascavalul se amesteca cu faina praful de copt si sunca.
Galbenusurilele amestecate cu smantana,se incorporeaza cu celealte ingrediente, se condimenteaza. Albusuilele se bat spuma si se adauga la sfarsit. Se lasa cateva linguri de albus care se adauga peste chec cu 10 minute inainte sa fie gata, presarat cu mac sau susan.
Se coace in tava de chec unsa cu margarina, tapetata cu faina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Chec aperitiv 1

Chec aperitiv 1

Se caleste ceapa se adauga ciupercile,sare piper si se lasa pe foc pana scade apa din ciuperci. Batem

11 voturi    3 comentarii
55 min
Aperitive cu oua
Chec aperitiv cu verdeata

Chec aperitiv cu verdeata

Cum se face: Curatam si spalam ceapa si ardelul apoi taiem ceapa verde, ardelul si le calim putin

76 voturi    17 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    Diana (Maestru bucatar):

    super gustos!!!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine):

    Am facut checul aperitiv cu mici modificari.In loc de cacaval, am folosit branza de vaci si o lingura de faina in plus.A iesit foarte bun

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2012

    Am facut si eu acest chec dar am adaugat cubulete de gogosari ,masline feliate verzi si negre. O reteta super !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 iulie 2012

    Checul aperitiv este foarte bun la mesele festive, imbogateste platoul de aperitive cu cubuletele lui colorate. Este foarte reusit checul tau!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 februarie 2010

    Foarte buna reteta.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 22 februarie 2010

      Foarte frumos arata.

    • Fara foto

      Sidy , 21 februarie 2010

      Ce-mi place checul tau, cum arata ! Si noua ne plac mult aceste aperitive....

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 20 februarie 2010

      Ce-mi mai plac checurile aperitive. Asta cred ca a iesit tare bun dupa cum arata.

    • Fara foto

      Natalia , 19 februarie 2010

      Cred ca sunt minunate checurile voastre, amandoua

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 18 februarie 2010

      Foarte interesant.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 februarie 2010

      Tare bun mai este...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

      Praful de copt DR Qtker nu il sting niciodata.

    • Dayonara

      Dayonara (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

      Praful de copt il stingi cu zeama de lamaie sau il pui asa pur si simplu?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

9 voturi

Ingrediente

  • 300 g cascaval dat pe razatoare
  • sau branza de vaci
  • 3 linguri faina
  • 300 g sunca presata
  • 4 linguri smantana
  • 1/2pachet praf de copt
  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • mac sau susan

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

Am facut si eu acest chec dar am adaugat cubulete de gogosari ,masline feliate verzi si negre. O reteta super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
acadele cu parmezan