autor:

camelia anca lozneanu

» » Aperitive

Chec aperitiv

Autor: camelia anca lozneanu (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: camelia anca lozneanu (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 mai 2010

Ingrediente
200 g faina, 6oua, 100g masline verzi tocate, 100g masline negre tocate, 400g parizer tocat marunt, 150g telemea rasa (prin razatoarea mare), 200ml lapte, 2-3 jumatati de gogosar (cubulete), 100 g ciuperci tocate, 4 linguri ulei, 1 praf de copt, sare, gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se bat ouale ,se adauga laptele ,se adauga faina, praful de copt, uleiul si apoi restul ingredientelor.

Se pune compozitia in forme de cheg si se lasa la cuptor la foc potrivit cca 30-40min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Chec aperitiv

Chec aperitiv

Se mixeaza ouale peste care se adauga faina,praful de copt si uleiul.Peste ele se adauga branza,ardeiul,porumbul,carnaciorii

0 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Chec aperitiv

Chec aperitiv

Cascavalul se da prin razatoare , salamul se taie bucati mici,ardeiul se taie cubulete si maslinele

3 voturi    7 comentarii
45 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 28 mai 2010

    Foarte simplu de facut. Pentru cand esti in criza de timp.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 200 g faina
  • 6oua
  • 100g masline verzi tocate
  • 100g masline negre tocate
  • 400g parizer tocat marunt
  • 150g telemea rasa (prin razatoarea mare)
  • 200ml lapte
  • 2-3 jumatati de gogosar (cubulete)
  • 100 g ciuperci tocate
  • 4 linguri ulei
  • 1 praf de copt
  • sare, gust

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Foarte simplu de facut. Pentru cand esti in criza de timp.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Oua ochiuri in paine toast Oua ochiuri in paine toast

Se incinge uleiul intr-o tigaie. Se decupeaza feliile de paine toast, in asa fel incat sa se pastreze coaja intacta. Se asaza cojile

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Omleta cu dragoste...de dieta Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella o tai in jumatati. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Aperitiv ornamental