autor:

camelia anca lozneanu

» » Aperitive

Chec aperitiv

Autor: camelia anca lozneanu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: camelia anca lozneanu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 mai 2010

Ingrediente
200 g faina, 6oua, 100g masline verzi tocate, 100g masline negre tocate, 400g parizer tocat marunt, 150g telemea rasa (prin razatoarea mare), 200ml lapte, 2-3 jumatati de gogosar (cubulete), 100 g ciuperci tocate, 4 linguri ulei, 1 praf de copt, sare, gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se bat ouale ,se adauga laptele ,se adauga faina, praful de copt, uleiul si apoi restul ingredientelor.

Se pune compozitia in forme de cheg si se lasa la cuptor la foc potrivit cca 30-40min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Chec Aperitiv cu Piept de Pui

Chec Aperitiv cu Piept de Pui

Se trece pieptul de pui prin masina de tocat impreuna cu feliile de paine inmuiate in prealabil in

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
CHEC APERITIV

CHEC APERITIV

Intr-un vas se pun 5 oua,5 linguri de smantana si 5 linguri de faina.Toate acestea se amesteca bine

7 voturi    4 comentarii
45 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 28 mai 2010

    Foarte simplu de facut. Pentru cand esti in criza de timp.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 200 g faina
  • 6oua
  • 100g masline verzi tocate
  • 100g masline negre tocate
  • 400g parizer tocat marunt
  • 150g telemea rasa (prin razatoarea mare)
  • 200ml lapte
  • 2-3 jumatati de gogosar (cubulete)
  • 100 g ciuperci tocate
  • 4 linguri ulei
  • 1 praf de copt
  • sare, gust

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Foarte simplu de facut. Pentru cand esti in criza de timp.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Briose aperitiv cu oua de prepelita