autor:

camelia anca lozneanu

» » Aperitive

Chec aperitiv

Autor: camelia anca lozneanu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: camelia anca lozneanu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 mai 2010

Ingrediente
200 g faina, 6oua, 100g masline verzi tocate, 100g masline negre tocate, 400g parizer tocat marunt, 150g telemea rasa (prin razatoarea mare), 200ml lapte, 2-3 jumatati de gogosar (cubulete), 100 g ciuperci tocate, 4 linguri ulei, 1 praf de copt, sare, gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se bat ouale ,se adauga laptele ,se adauga faina, praful de copt, uleiul si apoi restul ingredientelor.

Se pune compozitia in forme de cheg si se lasa la cuptor la foc potrivit cca 30-40min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Chec aperitiv 2

Chec aperitiv 2

Se amesteca cascavalul,salamul cu 2 oua crude si samnatana ,faina si gogosarul.Se potriveste de sare,piper

8 voturi    11 comentarii
50 min
Aperitive cu oua
Chec aperitiv

Chec aperitiv

Preparatele, branzeturile, ciupercile, ardeiul gras, toate curatate, spalate, taiate marunt, se pun

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 28 mai 2010

    Foarte simplu de facut. Pentru cand esti in criza de timp.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 200 g faina
  • 6oua
  • 100g masline verzi tocate
  • 100g masline negre tocate
  • 400g parizer tocat marunt
  • 150g telemea rasa (prin razatoarea mare)
  • 200ml lapte
  • 2-3 jumatati de gogosar (cubulete)
  • 100 g ciuperci tocate
  • 4 linguri ulei
  • 1 praf de copt
  • sare, gust

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Foarte simplu de facut. Pentru cand esti in criza de timp.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Bulete de parmezan