autor:

burdulea maria elena

» » Aperitive

CHEC APERITIV (2)

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 septembrie 2009

Ingrediente
200 g salam, 200 g parizer(sunca), 4 linguri de ulei, 200 g margarina, 200 g cascaval(se poate si telemea in loc), 8 oua, 1 lingura mustar, 10 masline fara samburi, piper, vegeta, 8 linguri faina.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Mezelurile se taie cubulete mici, cascavalul se da pe razatoare; din oua, margarina, ulei, mustar, faina se face un aluat mai moale, la care se adauga cubuletele de mezeluri, cascavalul, maslinele, se condimenteaza cu piper, vegeta si se coace intro tava de chec unsa cu margarina, tapetata cu faina, la foc potrivit, pana ce capata o culoare aurie. Se servesc feliile taiate, frumos asezate pe un platou, alaturi de alte aperitive.
Daca ti-a placut reteta noastra "CHEC APERITIV (2)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Salata alba

Salata alba

Piptul de pui se desfce si se taie felii si apoi cuburi, sunca se taie cuburi mici, castravetii se

0 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu carne
Gaufres de secara cu branza topita

Gaufres de secara cu branza topita

Se amesteca ouale cu un praf de sare si se adauga laptele,faina de secara,uleiul putin cate putin

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    burdulea maria elena , 28 septembrie 2009

    Da, e foarte gustos si arata bine langa alte aperitive, se poate pregati cu o zi inainte la diverse ocazii.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 septembrie 2009

    Cred ca este o bunatate...

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2009

    Cred ca este foarte gustos ...

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 200 g salam
  • 200 g parizer(sunca)
  • 4 linguri de ulei
  • 200 g margarina
  • 200 g cascaval(se poate si telemea in loc)
  • 8 oua
  • 1 lingura mustar
  • 10 masline fara samburi
  • piper
  • vegeta
  • 8 linguri faina.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena

Da, e foarte gustos si arata bine langa alte aperitive, se poate pregati cu o zi inainte la diverse ocazii.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta cu mozzarella si ardei