autor:

bubulina

» » Aperitive

Chec aperitiv cu mezeluri si branzeturi

Autor: bubulina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 ianuarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: bubulina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 24 ianuarie 2012

Ingrediente
-8 oua, -220 gr.faina, -4 linguri ulei de masline, -200 ml.lapte, -sare 1/4 lingurita, -piper 1/2 lingurita, -putina boia iute, -1 plic praf de copt, , -400 gr. amestec de mezeluri(sunca presata,salam,carnati afumati,ceafa de porc afumata), -170 gr.telemea de oaie, -40 gr.cascaval ras sau tocat marunt, -150 gr.masline negre feliate, -1 1/2 ardei gras tocat marunt, -cateva fire de marar verde si patrunjel

Dificultate: Medie Timp: 1h 50 min

5 voturi

Mod de preparare

Mai intai am separat cele 8 oua si am batut albusurile spuma impreuna cu sarea,piperul,boiaua iute.
Galbenusurile le-am frecat cu uleiul ca la maioneza si le-am amestecat peste albusuri.Am pus apoi laptele si dupa aceea faina amestecata cu praful de copt, mezelurile,branzeturile,maslinele,ardeiul si verdeata.
Le-am omogenizat bine si apoi le-am turnat in tava tapetata cu hartie de copt.
Cu ele la cuptor cca.45-50 minute.F.F.F.F.'gustos'
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu mezeluri si branzeturi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Crochete piept de pui

Crochete piept de pui

Crochete de pui la cuptor. Mult mai sanatoase decat cele prajite dar cu acelasi gust. Intr un bol

1 vot    0 comentarii
55 min
Aperitive cu carne
Reteta de Carnati de Craciun

Reteta de Carnati de Craciun

Timp de preparare: 2 ore. Ingrediente: pentru 5 kg de carne grasa de porc (eventual se poate amesteca

24 voturi    5 comentarii
2h
Aperitive cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • iuliana tarnoveanu

    iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2012

    Bun si foarte satios!

  • mihai

    mihai (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2012

    Merge bine cu bere. Felicitari!*****

Dificultate

Medie

Timp

1h 50 min

5 voturi

Ingrediente

  • -8 oua
  • -220 gr.faina
  • -4 linguri ulei de masline
  • -200 ml.lapte
  • -sare 1/4 lingurita
  • -piper 1/2 lingurita
  • -putina boia iute
  • -1 plic praf de copt
  • -400 gr. amestec de mezeluri(sunca presata,salam,carnati afumati,ceafa de porc afumata)
  • -170 gr.telemea de oaie
  • -40 gr.cascaval ras sau tocat marunt
  • -150 gr.masline negre feliate
  • -1 1/2 ardei gras tocat marunt
  • -cateva fire de marar verde si patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de bubulina
Gogosari  in otet

Gogosari in otet

Se curata gogosarii de cotor si seminte,se spala bine si se taie sferturi.Peste gogosari se pun:otetul,zaharul

4 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Conserve si muraturi
Rulada cu crema de vanilie si crema de cacao

Rulada cu crema de vanilie si crema de cacao

Incingem cuptorul la 180 de grade si tapetam o tava de la aragaz cu hartie de copt. Apoi separam

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Prajituri
Tiramisu

Tiramisu

Intr-un bol se amesteca bine galbenusurile de ou cu zaharul pana se deschid la culoare; Se

2 voturi    0 comentarii
45 min
Prajituri

iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)

Bun si foarte satios!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Fornetti cu sunca, branza si susan