Mai intai am separat cele 8 oua si am batut albusurile spuma impreuna cu sarea,piperul,boiaua iute.
Galbenusurile le-am frecat cu uleiul ca la maioneza si le-am amestecat peste albusuri.Am pus apoi laptele si dupa aceea faina amestecata cu praful de copt, mezelurile,branzeturile,maslinele,ardeiul si verdeata.
Le-am omogenizat bine si apoi le-am turnat in tava tapetata cu hartie de copt.
Cu ele la cuptor cca.45-50 minute.F.F.F.F.'gustos'

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii