Chec aperitiv cu mezeluri si branzeturi

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
medie
Chec aperitiv cu mezeluri si branzeturi

Ingrediente

  • -8 oua
  • -220 gr.faina
  • -4 linguri ulei de masline
  • -200 ml.lapte
  • -sare 1/4 lingurita
  • -piper 1/2 lingurita
  • -putina boia iute
  • -1 plic praf de copt
  • -400 gr. amestec de mezeluri(sunca presata,salam,carnati afumati,ceafa de porc afumata)
  • -170 gr.telemea de oaie
  • -40 gr.cascaval ras sau tocat marunt
  • -150 gr.masline negre feliate
  • -1 1/2 ardei gras tocat marunt
  • -cateva fire de marar verde si patrunjel

Mod de preparare

Mai intai am separat cele 8 oua si am batut albusurile spuma impreuna cu sarea,piperul,boiaua iute.

Galbenusurile le-am frecat cu uleiul ca la maioneza si le-am amestecat peste albusuri.Am pus apoi laptele si dupa aceea faina amestecata cu praful de copt, mezelurile,branzeturile,maslinele,ardeiul si verdeata.

Le-am omogenizat bine si apoi le-am turnat in tava tapetata cu hartie de copt.

Cu ele la cuptor cca.45-50 minute.F.F.F.F.'gustos'

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise