Cascavalul se da prin razatoare , salamul se taie bucati mici,ardeiul se taie cubulete si maslinele se vor taia si ele in patru.Batem albusurile spuma,adaugam galbenusurile,faina si praful de copt, apoi adaugam si celelalte ingrediente.Amestecam si punem compozitia intr-o tava de chec,unsa si tapetata cu faina si dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.
Pofta buna

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii