autor:

Lucica-Elena Puscas

» » , Aperitive, Aperitive

Chec aperitiv

Autor: Lucica-Elena Puscas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 noiembrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lucica-Elena Puscas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 noiembrie 2007

Ingrediente
6 oua, 2 cani faina, 1 plic praf de copt, 6 linguri apa, 3 linguri ulei, 200 g sunca, 200 g cascaval, sare, piper, frunze patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

6 voturi

Mod de preparare

Galbenusurile se freaca cu putina sare, albusurile se bat spuma. Se amesteca si apoi incet se inglobeaza faina, praful de copt, apa, uleiul, sunca, cascavalul si frunzele de patrunjel taiate marunt. Se obtine un aluat mai vascos care se pune in tava de chec unsa cu untura si tapetata cu faina.
Se coace 25-30 min.(in functie de cuptor)
Se raceste acoperit cu un servet.
Sunca si cascavalul pot fi inlocuite cu orice alt produs din aceiasi categorie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chec aperitiv

Chec aperitiv

Se bat ouale bine,se adauga putina sare si putin piper,punem uleiul,praful de copt si faina,se amesteca

4 voturi    1 comentariu
60h
Aperitive cu carne
Chec aperitiv cu mix de legume

Chec aperitiv cu mix de legume

Punem intr-o oala mai mica apa la incalzit.Cand a inceput sa fiarba adaugam putina sare si putin

12 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

6 voturi

Ingrediente

  • 6 oua
  • 2 cani faina
  • 1 plic praf de copt
  • 6 linguri apa
  • 3 linguri ulei
  • 200 g sunca
  • 200 g cascaval
  • sare
  • piper
  • frunze patrunjel

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Shaorma de vita