autor:

Lucica-Elena Puscas

» » , Aperitive, Aperitive

Chec aperitiv

Autor: Lucica-Elena Puscas (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 22 noiembrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lucica-Elena Puscas (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 22 noiembrie 2007

Ingrediente
6 oua, 2 cani faina, 1 plic praf de copt, 6 linguri apa, 3 linguri ulei, 200 g sunca, 200 g cascaval, sare, piper, frunze patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

6 voturi

Mod de preparare

Galbenusurile se freaca cu putina sare, albusurile se bat spuma. Se amesteca si apoi incet se inglobeaza faina, praful de copt, apa, uleiul, sunca, cascavalul si frunzele de patrunjel taiate marunt. Se obtine un aluat mai vascos care se pune in tava de chec unsa cu untura si tapetata cu faina.
Se coace 25-30 min.(in functie de cuptor)
Se raceste acoperit cu un servet.
Sunca si cascavalul pot fi inlocuite cu orice alt produs din aceiasi categorie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chec aperitiv cu seminte de chimen

Chec aperitiv cu seminte de chimen

Se pun in vasul de la mixer albusurile cu jumatate de lingura de chimen si le mixam la viteza mare

24 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Chec aperitiv cu cascaval afumat si masline negre

Chec aperitiv cu cascaval afumat si masline negre

In general checurile sarate ne pot scoate din incurcatura de fiecare data, atunci cand suntem in

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

6 voturi

Ingrediente

  • 6 oua
  • 2 cani faina
  • 1 plic praf de copt
  • 6 linguri apa
  • 3 linguri ulei
  • 200 g sunca
  • 200 g cascaval
  • sare
  • piper
  • frunze patrunjel

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Limba cu sos remulad (Potrivit pentru orice ocazie)