Galbenusurile se freaca cu putina sare, albusurile se bat spuma. Se amesteca si apoi incet se inglobeaza faina, praful de copt, apa, uleiul, sunca, cascavalul si frunzele de patrunjel taiate marunt. Se obtine un aluat mai vascos care se pune in tava de chec unsa cu untura si tapetata cu faina.
Se coace 25-30 min.(in functie de cuptor)
Se raceste acoperit cu un servet.
Sunca si cascavalul pot fi inlocuite cu orice alt produs din aceiasi categorie.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii