autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Aperitive

Chec aperitiv cu cabanos

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 august 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 august 2013

Ingrediente
5 oua ( 4 daca sunt mai mari), 3 linguri iaurt, 2 fire cabanos, 4-5 felii muschi file, 2 felii pastrama afumata, 1/2 ardei kapia, 1/2 ardei galben, 100 gr masline fara samburi, 2 linguri parmezan ras, 7-8 linguri faina, 1 lingurita praf de copt, sare, piper, 1 lingurita rasa oregano uscat, marar verde

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

12 voturi

Mod de preparare

Muschiul file si pastrama le taiem cubulete.
Maslinele le taiem rondele.
Ardeiul rosu si kapia il curatam de seminte si il taiem bucati potrivite.
Luam cateva fire de marar verde, le spalam, indepartam cozile si le tocam marunt.
Punem ouale intr-un bol si le batem spuma cu un praf de sare.
Adaugam iaurtul, praful de copt, faina, apoi mararul verde tocat.
Incorporam si ingredientele ce le-am taiat si amestecam cu o lingura.
Presaram putin piper, oregano, parmezanul ras si le amestecam bine.
Ungem o tava de chec cu margarina, o tapetam cu hartie de copt si turnam jumatate din compozitie.
Asezam cele doua fire de cabanos intregi in paralel, iar deasupra turnam restul de compozite.
Nivelam cu o lingura si introducem tava in cuptorul incins.
Reglam o temperatura potrivita si lasam pana checul este bine patruns si rumen deasupra ( facem testul cu scobitoarea).
Cand este gata il scoatem din cuptor sa se racoreasca si servim.
Sa aveti pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu cabanos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Chec aperitiv cu cascaval, cabanos si oua

Chec aperitiv cu cascaval, cabanos si oua

Cascavalul il dam pe razatoarea cu gauri mari, sunca si ardeiul le taiem cubulete mici, apoi le adaugam

24 voturi    8 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu oua
Malai cu dovleac la cuptor, ca in Moldova

Malai cu dovleac la cuptor, ca in Moldova

Se opareste malaiul cu laptele fiert in clocot si se amesteca pana ce malaiul absoarbe tot laptele

3 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 24 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 05 august 2015

    Marieta, din suflet ma bucur ca ti-a placut aceasta reteta! Seara buna!

  • Fara foto

    Marieta_Pall (Chef de cuisine) , 05 august 2015

    Multumesc pentru reteta,pe langa ca arata foarte bine ,este si foarte gustos.Am sa repet reteta,am trecut-o la preferate.

  • Fara foto

    Bogdan Waskul Popovici , 28 octombrie 2014

    multumesc frumos

    • Fara foto

      Rocsy Ciobanu , 27 octombrie 2014

      Eu folosesc aragazul la treapta 3 si jumatate, are cam 170-180 de grade. Ca si timp il las pana se rumeneste deasupra, apoi introduc scobitoarea si daca iese curata inseamna ca este gata. Cam 40-50 de minute dureaza coacerea.

    • Fara foto

      Rocsy Ciobanu , 27 octombrie 2014

      Multumesc!

    • Fara foto

      Bogdan Waskul Popovici , 26 octombrie 2014

      la ce temperatura a cuptorului si pt cit timp trebuie tinut ?

    • Fara foto

      Cristiti Titicris , 26 octombrie 2014

      Foarte bun.

    • Fara foto

      Rocsy Ciobanu , 22 octombrie 2014

      Ma bucur mult ca ti-a placut!

    • Fara foto

      Mari Che , 21 octombrie 2014

      A iesit o bunatate. Mai fac acest aperitiv.

    • Fara foto

      Rocsy Ciobanu , 15 septembrie 2014

      Multumesc!

    • Fara foto

      Camelia Avram , 14 septembrie 2014

      SUPER

    • Fara foto

      Rocsy Ciobanu , 14 septembrie 2014

      Multumesc!

    • Fara foto

      Livia Nitescu , 13 septembrie 2014

      un aperitiv gustos si foarte aratos.

    • Fara foto

      Rocsi (Chef de cuisine) , 28 decembrie 2013

      Crina, Doinita va multumesc pentru aprecieri!

    • Fara foto

      Doinita Drilea , 28 decembrie 2013

      arata super si delicios !!!!

    • Fara foto

      Crina Onut , 27 decembrie 2013

      un aperitiv delicios si satios pentru perioada sarbatorilor!

    • Fara foto

      Rocsi (Chef de cuisine) , 24 decembrie 2013

      Nuti, Alexandra va multumesc :)

    • Fara foto

      Herinean Alexandra , 23 decembrie 2013

      iamii. iamiiiii! !!!

    • Fara foto

      Nuti Elena , 23 decembrie 2013

      un aperitiv f gustos...si potrivit pt masa de sarbatori.....

    • Fara foto

      Rocsi (Chef de cuisine) , 05 septembrie 2013

      Kok Miori multumesc!

    • kok miori

      kok miori (Chef de cuisine) , 05 septembrie 2013

      Delicios si aspectos minunat!

    • Fara foto

      Rocsi (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2013

      Mihaela, Maria va multumesc!

    • Fara foto

      Maria Craciun , 18 august 2013

      este un aperitiv foarte potrivit pentru un eveniment in familie!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 17 august 2013

      Delicios!*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

12 voturi

Ingrediente

  • 5 oua ( 4 daca sunt mai mari)
  • 3 linguri iaurt
  • 2 fire cabanos
  • 4-5 felii muschi file
  • 2 felii pastrama afumata
  • 1/2 ardei kapia
  • 1/2 ardei galben
  • 100 gr masline fara samburi
  • 2 linguri parmezan ras
  • 7-8 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita rasa oregano uscat
  • marar verde

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

7 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post

Rocsi (Chef de cuisine)

Marieta, din suflet ma bucur ca ti-a placut aceasta reteta! Seara buna!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Ciuperci Umplute