Pentru inceput dovlecelul il spalam si il curatam de coaja, apoi il dam pe razatoare. Presaram putina sare si il lasam sa se scurga intr-o sita.
Intre timp, batem ouale cu un praf de sare si cand s-au albit putin punem smantana, mai mixam cateva minute, apoi adaugam mozzarella si telemeaua (eu am preferat sa o sfaram in mana, voi puteti sa o dati pe razatoare), amestecam putin cu o spatula pana incorporam cele 2 ingrediente in aluat si la sfarsit amestecam faina cu praful de copt si pesmetul si le adaugam toate odata in aluat, amestecam din nou cu ajutorul unei spatuli, iar in compozitia rezultata adaugam si dovlecelul, pe care il mai stoarcem de zeama si in mana. Omogenizam bine totul si daca considerati ca mai trebuie sare, mai puteti pune putina, dar atentie ca si telemeaua este sarata si dovlecelul a fost presarat cu sare.
Punem compozitia rezultata intr-o tava de chec pe care am tapetat-o ca hartie de copt si dam tava in cuptorul preincalzit pentru 30-35 minute sau pana s-a rumenit frumos deasupra.
Sa va fie de bine!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii