Conopida si brocoli se pun la fiert cam 10-15 minute cu putina sare(nu trebuie sa fie fierte tare), apoi se lasa la racit si se taie cubulete marunte.
Morcovul se curata si se taie cubulete , se pune la fiert impreuna cu mazarea.Dupa ce s-au fiert se lasa la racit.Albusurile se bat spuma tare se amesteca apoi cu galbenusurile.Ciupercile dupa ce s-au scurs de zeama se taie cubulete la fel si sunca. Se pun in albusul batut cate un pic din fiecare(morcov,mazare,sunca,ciuperci,broccoli si conopida) se pune mararul si patrunjelul frunze taiate marunt si se condimenteaza cu sare si piper.Doua tavi de chec se ung cu ulei si se tapeteaza cu pesmet sau faina si se imparte compozitia in cele doua tavi.Se lasa la cuptor la foc potrivit 45-50 minute pana prinde o crusta maro.Acest chec e super,pentru sarbatori, zile onomastice, foarte bun si rapid de facut.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii