Chec Aperitiv cu Piept de Pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Chec Aperitiv cu Piept de Pui

Ingrediente

  • 1 kg piept de pui
  • 4-5 felii de paine
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel
  • 200 ml lapte
  • 4 oua
  • sare si piper

Mod de preparare

Se trece pieptul de pui prin masina de tocat impreuna cu feliile de paine inmuiate in prealabil in lapte si stoarse bine. Se adauga usturoiul pisat, ceapa verde si patrunjelul tocate marunt si ouale. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust si se omogenizeaza bine.

Se toarna compozitia intr o tava unsa si tapetata cu hartie pergament. Se niveleaza si se introduce la cuptor pentru o ora. Se poate servi cald, dar si rece, cu smantana.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pariziene cu branza dulce

Pariziene cu branza dulce

Reteta de pariziene cu branza dulce. Pariziene cu branza dulce reteta simpla. Reteta de cornuri pariziene cu umplutura de...

Pariziene cu branza dulce
Chiftelute aperitiv

Chiftelute aperitiv

Reteta de chiftelute aperitiv. Chiftelute aperitiv reteta simpla. Reteta de chiftelute pentru platourile cu aperitive....

Chiftelute aperitiv
Prajitura cu nuci si ciocolata

Prajitura cu nuci si ciocolata

Reteta de prajitura cu ciocolata si nuci. Prajitura cu nuci si ciocolata reteta pas cu pas. Retete de prajituri cu nuci....

Prajitura cu nuci si ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise