Spalam carnea si o tocam marunt.
Verdeata o spalam si o tocam la fel.
Folosim un castron in care punem toate ingredientele tocate si condimentele.
Amestecam bine si dam deoparte 10 minute.
Luam o forma de copt dreptungiulara, ungem cu putin ulei de masline si asezam cele doua foi de placinta, lasand marginile in afara.
Asezam peste foi, cu ajutorul unei linguri, compozitia de carne si nivelam frumos. Acoperim cu marginile foilor de placinta, si presaram un pic de ulei masline.
Dam la cuptorul preincalzit si lasam la copt cam o ora, la foc mediu. Dupa ce s-a copt, scoatem din cuptor, lasam cateva minute si apoi rasturnam checul pe un platou ca sa nu se umezeasca in tava. Presaram un pic de susan.
Lasam sa se raceasca de tot si punem la frigider pana la sevire.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii