Telemeaua şi parizerul se dau pe răzătoarea mare, se pun într-un castron şi se adaugă restul ingredientelor. Se amestecă bine şi se toarnă într-o formă de chec tapetată cu margarină şi făină. Se introduce în cuptor şi se coace la foc mare cca. 25 minute.
Pentru îmbunătăţire, se poate pune în lungul tăvii, dupa ce s-a pus jumătate din compoziţie, 1-2 bucăţi de cabanos, după care se adaugă restul de compoziţie, iar deasupra se presară caşcaval ras.
După ce s-a copt se lasă în tavă pînă se răceşte.
Se serveşte rece, tăiat felii, pe un platou. Se poate orna cu roşii, castraveţi muraţi, măsline, etc.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii