autor:

LARISA

» » Aperitive

Chec aperitiv cu telemea şi parizer

Autor: LARISA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LARISA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 noiembrie 2009

Ingrediente
4 ouă, 300 g telemea, 300 g parizer, 4 linguri făină, 4 linguri smîntînă, piper după gust, 1 legătură pătrunjel verde, 1/2 linguriţă bicarbonat, margarină.

Dificultate: Medie Timp: 35 min

1 vot

Mod de preparare

Telemeaua şi parizerul se dau pe răzătoarea mare, se pun într-un castron şi se adaugă restul ingredientelor. Se amestecă bine şi se toarnă într-o formă de chec tapetată cu margarină şi făină. Se introduce în cuptor şi se coace la foc mare cca. 25 minute.
Pentru îmbunătăţire, se poate pune în lungul tăvii, dupa ce s-a pus jumătate din compoziţie, 1-2 bucăţi de cabanos, după care se adaugă restul de compoziţie, iar deasupra se presară caşcaval ras.
După ce s-a copt se lasă în tavă pînă se răceşte.
Se serveşte rece, tăiat felii, pe un platou. Se poate orna cu roşii, castraveţi muraţi, măsline, etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu telemea şi parizer" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

35 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 ouă
  • 300 g telemea
  • 300 g parizer
  • 4 linguri făină
  • 4 linguri smîntînă
  • piper după gust
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • 1/2 linguriţă bicarbonat
  • margarină.

Raporteaza reteta

Retete
de LARISA
Salata greceasca

Salata greceasca

Salata se spala se curata si se taie fisii late de 2 cm. Ouale se fierb tare si se lasa la racit

13 voturi    4 comentarii
20 min
Salate reci
Pizza casei

Pizza casei

: Se freaca drojdia cu o jumatate lingurita de zahar pana cand se lichefiaza. Se dilueaza cu laptele

12 voturi    5 comentarii
2h
Paste si pizza
Ciorba cu taitei de casa

Ciorba cu taitei de casa

Oasele se spala si se pun la fiert intr-o olala cu 2 l apa. Daca la inceputul fierberii apare spuma,

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Papanasi cu dovlecei