Ouale se bat bine pana isi dubleaza volumul, se adauga faina alba cernuta si praful de copt, se amesteca pana la incorporarea lor. Se incorporeaza uleiul, maslinele, cascavalul razuit si gogosarul.
Compozitia obtinuta se toarna in oala aparatului unsa cu ulei si tapetata cu faina. Nivelati cu o spatula.
Apasati butonul Menu, selectati programul Bake, temperatura la 180 grade C. Apasati Cooking Time si selectati 45 de minute.
Apasati Start si inchideti capacul.
Dupa finalizare, deconectati aparatul de la sursa de curent. Lasati checul sa se raceasca, scoateti-l din vasul interior, portionati-l si asezati-l pe farfurie.
Mai multe retete pe blogul: http://dulcesarat.blogspot.com/

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii