autor:

tania

» » , , , Aperitive, Aperitive cu brinza, Aperitive cu oua, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chec aperitiv multicolor

Autor: tania (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 iunie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: tania (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 iunie 2018

Ingrediente
4 oua, 80 ml iaurt, 30 ml ulei masline, 200g carnaciori afumati, 1/2 ardei rosu, 1/2 ardei verde, 1/2 ardei galben, 80 g branza telemea sau cas sarat, 50 g mozzarella sau cascaval, 10 masline negre taiate rondele, 2 linguri marar verde tocat marunt, 1/2 lingurita piper negru, 150 g faina, 2 lingurite praf de copt, sare dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Intr-adevar acest chec este un aperitiv gustos, avand in compozitie o multime de ingrediente care-i dau o aroma deosebit de placuta si cu care iti poti impresiona invitatii la masa sau de ce nu familia.Trecem acum la prepararea checului:

Mai intai ne vom ocupa de ardei, pe care ii vom taia bucatele nu prea mici, cascavalul si branza le vom da pe razatoare, maslinele le scoatem samburii si le vom taia rondele sau bucati nu prea mari, la fel si carnaciorii, fie ii vom felia, sau ii vom taia bucati mai mici.

Intr-un bol mai mare vom bate ouale cu uleiul de masline, cu ajutorul unui tel, apoi vom adauga ardeii grasi, branza si cascavalul rase, rondelele de masline, mararul tocat marunt si iaurtul, iar la final vom asezona dupa gust. Dupa ce am amestecat totul bine, vom adauga faina care a fost in prealabil amestecata cu praful de copt. Vom pregati o forma de chec pe care am captusit-o cu hartie de copt, turnam compozitia in forma si o vom da la cuptorul preincalzit la temperatura de 170 de grade C, timp de 45 de minute.

Inainte de a se finaliza termenul de coacere, vom avea grija sa-l rumenim putin, apoi il scoatem si-l lasam sa se raceasca bine. Dupa ce s-a racit, il putem felia si se poate servi rece sau chiar mai caldut. Sa nu va speriati daca checul va da putin inapoi, este ceva normal pentru ca ingrendientele din compozitie sunt destul de grele. Este un aperitiv gustos si foarte delicios.

Va doresc spor si Pofta buna !

Specific: Romania
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv multicolor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piure de spanac

Piure de spanac

Spanacul curatat si spalat, se fierbe cca 5 minute. Apoi se strecoara, dar apa in care a fiert, nu

14 voturi    8 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de gulii umplute

Ciorba de gulii umplute

Morcovul, pastarnacul si radacina de patrunjel curatate si spalate, se taie cubulete mici si se pun

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 oua
  • 80 ml iaurt
  • 30 ml ulei masline
  • 200g carnaciori afumati
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei verde
  • 1/2 ardei galben
  • 80 g branza telemea sau cas sarat
  • 50 g mozzarella sau cascaval
  • 10 masline negre taiate rondele
  • 2 linguri marar verde tocat marunt
  • 1/2 lingurita piper negru
  • 150 g faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • sare dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de tania
DOVLECEI ,VINETE SI ARDEI UMPLUTI CU CARNE SI OREZ

DOVLECEI ,VINETE SI ARDEI UMPLUTI CU CARNE SI OREZ

MOD DE PREPARARE Se vor spala dovleceii, vinetele si ardeii si se vor lasa putin la scurs. Vom

1 vot    0 comentarii
2h 40 min
Mancaruri cu carne
Chiftelute de dovlecei

Chiftelute de dovlecei

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecei: Se spala dovleceii, se curata de coaja si

3 voturi    2 comentarii
35 min
Aperitive
BAME CU CARNE DE VITA SI GARNITURA DE OREZ

BAME CU CARNE DE VITA SI GARNITURA DE OREZ

Mod de preparare BAME CU CARNE DE VITA Carnea de vita se spala si se portioneaza. Ceapa se curata,

1 vot    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tarta cu legumele toamnei Tarta cu legumele toamnei

Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm. Pentru inceput pregatim aluatul: 1.Punem intr-un castron

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Mancarica cu ciuperci