Ingrediente
3 cepe medii taiate cubulete (400 g), 2 cutii ciuperci sau 450 g ciuperci proaspete, 5 oua la temperatura camerei, 5 linguri de faina (100-125 g), 5 linguri de smantana (100ml), 1 legatura mare de marar, 3 linguri de ulei, sare si piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
0 voturi
Mod de preparare
Se da drumul la cuptor sa se incalzeasca (350°F). Se ung doua tavi de chec (cele mici) cu ulei si se tapeteaza cu faina.
Se separa ouale. Se bat albusurile spuma. Ciupercile se amesteca cu galbenusurile, smantana, mararul tocat (eventual puteti pune si patrunjel). Se adauga si albusurile si faina. Se amesteca usor, de jos in sus cat sa se omogenizeze, avand grija sa nu se lase. Se imparte compozitia in doua si se pune in tavi.
Se da la cuptor aproximativ 50 de minute pana se rumeneste frumos. Primele 30 de minute nu se deschide cuptorul ca sa nu dea inapoi. Se lasa sa se raceasca si apoi se scoate din tava. pofta buna