Chec bicolor cu alune

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie
Chec bicolor cu alune

Ingrediente

  • 6 oua
  • 12 linguri zahar
  • 12 linguri ulei
  • 12 linguri faina
  • 1 praf de copt
  • 1 zahar vanilat
  • 100 g alune nesarate
  • 2 linguri cacao

Mod de preparare

Se separa albusul de galbenus. Se bate albusul bine cu zaharul si zaharul vanilat. Separat galbenusul se bate cu putina sare, apoi se amesteca cu albusul. Se pune uleiul, faina. Stingem praful de copt cu putin otet sau lamaie si turnam peste compozitie. Pregatim tava pentru chec, o ungem cu ulei si o tapetam cu faina. In tot acest timp cuptorul trebuie sa fie incalzit. Turnam compozitia in tava, lasam putin si amestecam cu cacaoa, turnam si asta deasupra Punem alunele deasupra si punem la cuptor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor