autor:

Catalina_LeblogdeCata

» » Dulciuri diverse

Chec bicolor

Autor: Catalina_LeblogdeCata (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Marea Britanie


    Reteta postata pe: 11 aprilie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Catalina_LeblogdeCata (Chef de cuisine)   
Specific:  

Marea Britanie


Reteta postata pe: 11 aprilie 2016

Ingrediente
1 iaurt, 125 g de zahăr, 3 masuri de făină, 60 g unt moale, 2 oua, 1 pachet de praf de copt, 2 linguri de Nuttela sau ata crema de ciocolata, pepite de ciocolata albe si negre, vanilie pudra

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 180 ° C.
Intr-un bol se bat ouale se adaugă zahărul si se bat cu un tel pana se albesc.
Puneți iaurtul , untul moale și amestecati bine.
Se adauga faina si praful de copt și se amestecă.
Se imparte preparatul obtinut în 2 .
In jumatate de compozitie adaugam vanilia iar in cealalta jumatate crema de ciocolata.
Se amestecă fiecare preparat.
Intr-o tava de chec unsa se toarnă cele 2 preparate alternand culorile .
Se da la cuptor timp de 40-45 minute.
Am pus pepitele de ciocolata deasupra dupa 20 de minute de copt.
Demulati si lasati sa se raceasca pe un grill.
Taiati felii si serviti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec bicolor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chec bicolor cu alune

Chec bicolor cu alune

Se separa albusul de galbenus. Se bate albusul bine cu zaharul si zaharul vanilat. Separat galbenusul

8 voturi    2 comentarii
45 min
Prajituri
Dulceata burlacului cu afine, zmeura si limoncello

Dulceata burlacului cu afine, zmeura si limoncello

Se spala usor afinele cu apa rece. Se pun intr-o cratita impreuna cu 800 g zahar si sucul de la jumatate

1 vot    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 iaurt
  • 125 g de zahăr
  • 3 masuri de făină
  • 60 g unt moale
  • 2 oua
  • 1 pachet de praf de copt
  • 2 linguri de Nuttela sau ata crema de ciocolata
  • pepite de ciocolata albe si negre
  • vanilie pudra

Raporteaza reteta

Retete
de Catalina_LeblogdeCata
Piure de dovleac de post

Piure de dovleac de post

Pregătiți piureul de dovleac: Se curata de coaja dovleacul, cartofii si morcovul. Se taie cubulete.

0 voturi    1 comentariu
40 min
Retete vegetariene
Mancarica de linte cu morcovi

Mancarica de linte cu morcovi

Nu-i nevoie să înmuiați lintea inainte. Spălați-o bine in apa rece. Se încălzește

0 voturi    1 comentariu
40 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o form? de tart? uns? cu unt, o dai la cuptor 10

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Panna cotta