Chec bicolor

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Chec bicolor

Ingrediente

  • 1 iaurt
  • 125 g de zahăr
  • 3 masuri de făină
  • 60 g unt moale
  • 2 oua
  • 1 pachet de praf de copt
  • 2 linguri de Nuttela sau ata crema de ciocolata
  • pepite de ciocolata albe si negre
  • vanilie pudra

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 180 ° C.

Intr-un bol se bat ouale se adaugă zahărul si se bat cu un tel pana se albesc.

Puneți iaurtul , untul moale și amestecati bine.

Se adauga faina si praful de copt și se amestecă.

Se imparte preparatul obtinut în 2 .

In jumatate de compozitie adaugam vanilia iar in cealalta jumatate crema de ciocolata.

Se amestecă fiecare preparat.

Intr-o tava de chec unsa se toarnă cele 2 preparate alternand culorile .

Se da la cuptor timp de 40-45 minute.

Am pus pepitele de ciocolata deasupra dupa 20 de minute de copt.

Demulati si lasati sa se raceasca pe un grill.

Taiati felii si serviti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor