autor:

Catalina_LeblogdeCata

» » Dulciuri diverse

Chec bicolor

Autor: Catalina_LeblogdeCata (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Marea Britanie


    Reteta postata pe: 11 aprilie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Catalina_LeblogdeCata (Chef de cuisine)   
Specific:  

Marea Britanie


Reteta postata pe: 11 aprilie 2016

Ingrediente
1 iaurt, 125 g de zahăr, 3 masuri de făină, 60 g unt moale, 2 oua, 1 pachet de praf de copt, 2 linguri de Nuttela sau ata crema de ciocolata, pepite de ciocolata albe si negre, vanilie pudra

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

4 voturi

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 180 ° C.
Intr-un bol se bat ouale se adaugă zahărul si se bat cu un tel pana se albesc.
Puneți iaurtul , untul moale și amestecati bine.
Se adauga faina si praful de copt și se amestecă.
Se imparte preparatul obtinut în 2 .
In jumatate de compozitie adaugam vanilia iar in cealalta jumatate crema de ciocolata.
Se amestecă fiecare preparat.
Intr-o tava de chec unsa se toarnă cele 2 preparate alternand culorile .
Se da la cuptor timp de 40-45 minute.
Am pus pepitele de ciocolata deasupra dupa 20 de minute de copt.
Demulati si lasati sa se raceasca pe un grill.
Taiati felii si serviti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec bicolor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chec bicolor cu alune

Chec bicolor cu alune

Se separa albusul de galbenus. Se bate albusul bine cu zaharul si zaharul vanilat. Separat galbenusul

23 voturi    3 comentarii
45 min
Prajituri
Chec cu parfum de Orient

Chec cu parfum de Orient

L-am vazut la Academia lui Horia...apoi am asteptam cateva zile pana am gasit reteta,... apoi am

9 voturi    2 comentarii
55 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1 iaurt
  • 125 g de zahăr
  • 3 masuri de făină
  • 60 g unt moale
  • 2 oua
  • 1 pachet de praf de copt
  • 2 linguri de Nuttela sau ata crema de ciocolata
  • pepite de ciocolata albe si negre
  • vanilie pudra

Raporteaza reteta

Retete
de Catalina_LeblogdeCata
Piure de dovleac de post

Piure de dovleac de post

Pregătiți piureul de dovleac: Se curata de coaja dovleacul, cartofii si morcovul. Se taie cubulete.

0 voturi    1 comentariu
40 min
Retete vegetariene
Mancarica de linte cu morcovi

Mancarica de linte cu morcovi

Nu-i nevoie să înmuiați lintea inainte. Spălați-o bine in apa rece. Se încălzește

0 voturi    1 comentariu
40 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Cupcakes love bouquet