autor:

Catalina_LeblogdeCata

» » Dulciuri diverse

Chec bicolor

Autor: Catalina_LeblogdeCata (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Marea Britanie


    Reteta postata pe: 11 aprilie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Catalina_LeblogdeCata (Chef de cuisine)   
Specific:  

Marea Britanie


Reteta postata pe: 11 aprilie 2016

Ingrediente
1 iaurt, 125 g de zahăr, 3 masuri de făină, 60 g unt moale, 2 oua, 1 pachet de praf de copt, 2 linguri de Nuttela sau ata crema de ciocolata, pepite de ciocolata albe si negre, vanilie pudra

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 180 ° C.
Intr-un bol se bat ouale se adaugă zahărul si se bat cu un tel pana se albesc.
Puneți iaurtul , untul moale și amestecati bine.
Se adauga faina si praful de copt și se amestecă.
Se imparte preparatul obtinut în 2 .
In jumatate de compozitie adaugam vanilia iar in cealalta jumatate crema de ciocolata.
Se amestecă fiecare preparat.
Intr-o tava de chec unsa se toarnă cele 2 preparate alternand culorile .
Se da la cuptor timp de 40-45 minute.
Am pus pepitele de ciocolata deasupra dupa 20 de minute de copt.
Demulati si lasati sa se raceasca pe un grill.
Taiati felii si serviti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec bicolor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chec bicolor cu alune

Chec bicolor cu alune

Se separa albusul de galbenus. Se bate albusul bine cu zaharul si zaharul vanilat. Separat galbenusul

8 voturi    2 comentarii
45 min
Prajituri
Negresa insiropata cu glazura de ciocolata si frisca

Negresa insiropata cu glazura de ciocolata si frisca

Nucile le taiem marunt cu un cutit. Ouale (de la temperatura camerei) le batem spuma impreuna cu

4 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 iaurt
  • 125 g de zahăr
  • 3 masuri de făină
  • 60 g unt moale
  • 2 oua
  • 1 pachet de praf de copt
  • 2 linguri de Nuttela sau ata crema de ciocolata
  • pepite de ciocolata albe si negre
  • vanilie pudra

Raporteaza reteta

Retete
de Catalina_LeblogdeCata
Piure de dovleac de post

Piure de dovleac de post

Pregătiți piureul de dovleac: Se curata de coaja dovleacul, cartofii si morcovul. Se taie cubulete.

0 voturi    1 comentariu
40 min
Retete vegetariene
Mancarica de linte cu morcovi

Mancarica de linte cu morcovi

Nu-i nevoie să înmuiați lintea inainte. Spălați-o bine in apa rece. Se încălzește

0 voturi    1 comentariu
40 min
Retete de post
Adauga reteta
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Tarta de prune ( pentru 2 persoane)