1. Se separa albusul de galbenus.
2. Albusul se bate pana se face spuma iar apoi se adauga treptat sarea, zeama de lamaie si canile de zahar.
3. Galbenusul se freaca cu uleiul, cescuta de apa, zaharul vanillat si esentele.
4. Se adauga galbenusul peste albus si se adauga faina.
5. Se baga la cuptor in jur de 40-50 min(la 200 de grade timp de 20 min apoi la 150 grade celelalte minute ramase).
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii