1. Se separa albusul de galbenus.
2. Albusul se bate pana se face spuma iar apoi se adauga treptat sarea, zeama de lamaie si canile de zahar.
3. Galbenusul se freaca cu uleiul, cescuta de apa, zaharul vanillat si esentele.
4. Se adauga galbenusul peste albus si se adauga faina.
5. Se baga la cuptor in jur de 40-50 min(la 200 de grade timp de 20 min apoi la 150 grade celelalte minute ramase).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii