1. Se separa albusul de galbenus.
2. Albusul se bate pana se face spuma iar apoi se adauga treptat sarea, zeama de lamaie si canile de zahar.
3. Galbenusul se freaca cu uleiul, cescuta de apa, zaharul vanillat si esentele.
4. Se adauga galbenusul peste albus si se adauga faina.
5. Se baga la cuptor in jur de 40-50 min(la 200 de grade timp de 20 min apoi la 150 grade celelalte minute ramase).
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii