Se taie caisele si curmalele in bucati mici si se amesteca cu celelalte fructe uscate, apoi se stropesc cu esentele de vanilie si lamaie.
Se taie caisele si curmalele in bucati mici si se amesteca cu celelalte fructe uscate, apoi se stropesc cu esentele de vanilie si lamaie.
Se bat ouale impreuna cu zaharul si apoi se dauga faina cernuta, se amesteca bine si apoi se pune praful de copt stins in zeama de lamaie.
Se incorporeaza in aluat fructele uscate si macul si se omogenizeaza.
Se unge forma de copt si se pune compozitia.
Se coace in cuptorul preincalzit, circa 40 de minute.
Dupa ce s-a copt, se scoate din forma si se unge cu glazura din zahar pudra si zeama de lamaie, apoi se decoreaza cu flori de zahar.
Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii